09 / 05 / 2024

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren

TSYD Yönetim Kurulu Üyeleriyle buluşan Başkan Topbaş, 2020 Olimpiyatlarını İstanbul’a getirmek için güç birliği yapılmasını istedi. TSYD Başkanı Arkan’dan tam destek geldi

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Kent planlamacısı Buğra Gökce, ev kiralarındaki artış beklentisini madde madde açıkladı!

Geçtiğimiz zamanlarda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan kent planlamacısı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden konut satışları ve fiyatlarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Buna göre, Gökce, “Konut fiyatları neden düşmüyor” sorusunu madde madde yanıtladı.

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Buğra Gökce'den seçim vaadi: İzmir'de halkın ev sahibi olması kolaylaştırılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa edip İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Buğra Gökce, adaylık başvurusunu teslim etti ve yapacakları çalışmaları tek tek açıkladı. Gökce, konut erişilebilirliğine de değindi.

İBB'nin 'Yabancıya konut satışı askıya alınsın' önerisine sektörden yanıt geldi!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce yaptığı açıklamada yabancılara konut satışının askıya alınmasının konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacağını söyledi. Söz konusu öneriye sektörden yanıt geldi...

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de yaşayan yabancı sayısının Bulgaristan nüfusunu geçtiğini belirtti. Ayrıca, Gökçe yabancıların Türkiye genelinde 1 milyon 518 bin 462 konutu kullandığını söylüyor.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce’den öneri! ‘Yabancılara konut satışı bir süre ertelenmeli’

Son 3 senede yabancıların 197 bin 477 konut aldığını ifade eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, “Ülke çaptında bir süre yabancılara konut satışının ertelenmesi konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacaktır” dedi.

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Konutta derin kriz! Fiyatlarda yaşanan artış mülksüzleştirmeye yol açıyor, emekçi ev alamıyor!

Konut satışlarının düşmesi ve fahiş fiyatların konut krizini daha da derinleştiğine dikkat çeken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, konut krizinin insani bir krize dönüşmek üzere olduğunu belirtti.

Taksicilerin yüzde 65 zam talebine İBB’den yanıt: Aralık ayında gündeme gelebilir!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), taksicilerin yüzde 65 zam talebine yanıt verdi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, "Aralık ayı sonundaki rakamlara göre, bu zam gündeme gelebilir." dedi. 

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren Haberi

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TSYD’nin (Türkiye Spor Yazarları Derneği) aynı zamanda spor yazarı olan Yönetim Kurulu Üyeleri ile Sütlüce’deki İBB Yatırım ve Hizmetleri Bilgilendirme Merkezi’nde yemekte buluştu.


Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili ve Spor AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Gümüşdağ, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Eren, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mevlüt Bulut, Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı, Spor AŞ Genel Müdürü Alparslan Baki Ertekin ile TSYD Yönetim Kurulu Başkanı Naci Arkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.


Hedef dünya spor başkenti İstanbul…


Toplantıda konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’un dünyanın başkenti olma yolunda hızla ilerlediğini belirterek, “İstanbul her anlamıyla ve değeriyle dünya başkenti olmaya müsait bir şehir. 8 bin 500 yıllık tarihinin 2 bin 700 yılı boyunca süper...