07 / 05 / 2024

ibb spor ödüllerini kim aldı

ibb spor ödüllerini kim aldı

İBB tarafından düzenlenen “İstanbul Spor Ödülleri ve Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı" töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, “Yaptığımız çalışmalar sonucunda Şampiyonlar Ligi Final Maçı İstanbul’daydı." dedi...

İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? Tek tek hesaplandı!

AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’da 650 bin konutun dönüştürülmesini vadediyor. Peki İBB kentsel dönüşümle 650 bin konut inşa edebilir mi? İşte maliyet hesaplaması...

Sidney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasındaki ünlü isimlerin satışlarıyla canlandı!

Sydney emlak piyasası spor, siyaset ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin bulunduğu yüksek riskli işlemlerde bir artışa tanık oluyor. İşte detaylar...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

İBB’den kentsel dönüşümde ‘tarihi’ karar! İBB, kentsel dönüşüme girecek konutlara kira ve faiz desteğinde bulunacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümde tarihi kararlara imza attı. İBB; kentsel dönüşüm sürecini hızlandırmak amacıyla kira ve faiz desteğinde bulunacağını açıkladı.

Skechers spor ayakkabılarda flaş indirim! 899 liraya düştü! A101 7 Kasım 2022 fiyat listesi…

Rahatlıktan ödün vermeyenlerin en sevdiği spor ayakkabı markaları arasında yer alan Skechers, A101’de çılgın indirimlerle satışta. Skechers spor ayakkabı kaç lira? İşte A101 7 Kasım 2022 fiyat listesi…

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

ibb spor ödüllerini kim aldı Haberi

ibb spor ödüllerini kim aldı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “İstanbul Spor Ödülleri ve Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Dağıtımı" töreninde konuşan Başkan Kadir Topbaş, “Yaptığımız çalışmalar sonucunda Şampiyonlar Ligi Final Maçı İstanbul’daydı. Avrupa Kupası Finali yine İstanbul’da oynandı. Moto GP yine İstanbul’da yapıldı. Dünya Basketbol Şampiyonası'na İstanbul ev sahipliği yaptı” diye konuştu.


Spor Aş’nin koordinasyonunda Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Haldun Alagaş Spor Kompleksi'nde düzenlenen törene spor dünyasından bir çok isim ve öğrenciler katıldı.


Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sporun insanoğlunun varoluşu kadar eski olduğunu ve insanlığın en önemli ortak dillerinden biri olduğunu söyledi. Sporun ülkeler arasındaki rekabet gücünün arttırması açısından da önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Topbaş, “Büyükşehir belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu güne kadar sporu...