06 / 05 / 2024

İbrahim Ethem Özbayın cenazesi nereden kaldırıldı

İbrahim Ethem Özbayın cenazesi nereden kaldırıldı

Göçay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göçen'in dayısı İbrahim Ethem Özbay hayatını kaybetti. İbrahim Ethem Özbay'ın cenazesi dün Aydın Bozdoğan Camii'nden kaldırıldı.

Antalya'da depremle ilgili hızlı çalışma yapılmalı: Deniz fayları ve binaların risk durumları bilinmiyor!

Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya’nın ulaşım, göç, deprem ve kentsel dönüşüm gibi önemli konularına ilişkin konuştu ve deprem için hızlı bir çalışma yapılarak veri toplanması gerektiğini söyledi. 

Halka arzda yeni dönem: 2024'te tüm başvurular e-Başvuru sisteminden alınabilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu yıl 15 Aralık itibarıyla 54 şirketin halka arz edildiği bilgisini verdi. Gönül, ayrıca "Şirketler piyasadan 79,3 milyar lira fon sağladığını ve 2024 yılında halka arz başvurularının e-Başvuru' sisteminden yapılacağını söyledi.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde: 1 milyar 167 milyon lira destek ödemesi hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün çeşitli kalemlerde toplam 1 milyar 167 milyon Türk Lirası destek ödemesinin daha üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu. 

‘Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları’ konut arzının artırılmasına katkı verecek!

SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, deprem kuşağındaki Türkiye'de mevcut yapı stokunun güçlendirilmesi, yenilenmesi ve kentsel dönüşümün sağlanması gerektiğini belirtti. Gönül, "Bunun için gerekli finansman kaynağına ulaşma konusunda sermaye piyasası araçları büyük önem kazanmaktadır” dedi.

Yatırımcıyı yönlendiren hesaplara tedbir geliyor

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, hisse senedi yatırımcılarına yönelik sosyal medya üzerinden yapılan yönlendirmeleri takip ettiklerini belirterek alım tavsiyesi veren ve eğitim adı altında hisse öneren hesaplara son aşamada uygulanabilecek tedbirin kapatma olduğunu söyledi.

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere son dakika müjdesi! 3 destek için 1 milyar 67 milyon TL hesaplara yatıyor! Kontrol edin!

Çiftçilerin merakla beklediği tarımsal destekleme ödemeleri peş peşe yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün de çiftçilerin hesaplarına toplam 1 milyar 67 milyon TL'lik tarımsal destek ödemesinin yatırılacağını duyurdu. İşte Bakan Yumaklı'nın o açıklaması...

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çakır ve Mustafa Kartal ortaklığında kuruldu.

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Town Yapı İmar İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Alper tarafından kuruldu.

SPK Başkanı uyardı: Borsaya yatırım yaparken bunlara mutlaka dikkat edin!

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, sermaye piyasalarına her geçen gün hem şirketlerin hem yatırımcıların ilgisinin arttığına işaret ederken bazı önemli uyarılarda da bulundu.

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

Gayrimenkul sektöründen eski günlere dönüş sinyali!

SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, "Bugün gelinen noktada Türkiye gibi nüfusu genç bir ülkede sektörün ne kadar vazgeçilmez olduğu bir kez daha görülmüştür." dedi.

İbrahim Ethem Özbayın cenazesi nereden kaldırıldı Haberi

İbrahim Ethem Özbayın cenazesi nereden kaldırıldı
Göçay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Göçen'in dayısı  ve Göçay İnşaat'ın kurucularından İbrahim Ethem Özbay vefat etti. İbrahim Ethem Özbay'ın cenazesi dün Aydın Bozdoğan Camii'nde kılınan ikindi namazını takiben kaldırıldı. Göçay İnşaat A.Ş taziye ilanı...