17 / 06 / 2024

İGDAŞ özelleştirilme

İGDAŞ özelleştirilme

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmelerine devam edilen torba kanun teklifinde İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (İGDAŞ) özelleştirilmesine ilişkin düzenlemeler teklif metninden çıkartıldı.

İBB belediye şirketlerini özelleştirmeye hazırlanıyor: Önce İGDAŞ, ardından Hamidiye ve Halk Ekmek! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) belediye şirketlerini özelleştirmek için hazırlıklara başladı. İBB Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İgdaş'ı 10 milyar dolar değerlemeyle halka arzını planladıklarına, sırada da Hamidiye ve Halk Ekmek'in olabileceğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Sakarya'daki askeri fabrika kime satılacak?

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, satışa çıkarılan Sakarya’daki tank palet fabrikasının özelleştirilme işlemini Meclis’e taşıdı.

ÖİB 2 ildeki 3 gayrimenkulün özelleştirme tarihini uzattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 8 Ağustos 2018 tarihinde ihaleye çıkılan Antalya ve Muğla'daki 3 gayrimenkulün özelleştirilme tarihi uzatıldı..

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni TBMM'de konu oldu!

Kastamonu Şeker Fabrikası'nın özelleştirilme nedeni meclis gündemine taşındı. MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Bor Şeker Fabrikası 336 milyon liraya satıldı!

Şeker fabrikaları özelleştirilme sürecinde ihalesi gerçekleştirilen ilk fabrika Niğde-Bor oldu. İhaleyi 336 milyon lira bedelle Doğuş Çay'ın sahibi olan Doğuş Yiyecek kazandı.

Eskişehir Yenice HES özelleştirmesine 8 teklif!

ÖİB, Eskişehir'deki Yenice HES'in ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilme ihalesi için 8 teklif geldiği bildirildi.

İzmir Alsancak Limanı için çözüm çağrısı!

İzmir Alsancak Limanı'nın özelleştirilme sürecindeki itiraz yolunda Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş 7 maddelik itirazın 2 maddesi üzerinde çözüm çağrısı yaptı.

Sakarya Kocaali'de özelleştirme kararı!

Sakarya Kocaali'de bulunan Maliye Hazinesi adına kayıtlı arsanın özelleştirilme ihalesinin sonucu karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Hopa Termik Santrali ve İnebolu Limanı'nda özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hopa Termik Santrali taşınmazları ve İnebolu Limanı ile Mardin ve İstanbul'daki 3 taşınmazın özelleştirilme ihalesi gerçekleşti. İhaleye en yüksek teklif 76 milyon TL olarak Eti Bakır A.Ş. tarafından verildi.

İGDAŞ halka arz yoluyla özelleştiriliyor!

Türkiye'nin en büyük gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, halka arz yoluyla özelleştiriliyor. İBB hisselerinin yüzde 51'inin satışı için Belediye Meclisi'nden onay çıktı.

İGDAŞ özelleştirilme Haberi

İGDAŞ özelleştirilme


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmelerine devam edilen torba kanun teklifinde İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (İGDAŞ) özelleştirilmesine ilişkin düzenlemeler teklif metninden çıkartıldı.


Teklifle Doğalgaz Piyasası Kanunu'na geçici madde eklenerek, İGDAŞ'in özelleştirilmesine yönelik düzenlemeler yapılıyordu. Komisyon yetkililerinden edinilen bilgiye göre, bu düzenlemeler dün akşamki görüşmeler sırasında AKP'nin önergesi ile teklif metninden...