29 / 04 / 2024

ilginç ofisler

ilginç ofisler

Ev ve sosyal yaşam konforunda ofis ortamı yaratmak öncelik haline geldi. Birçok kurum ofislerinde farklı tasarımlar uygulamaya başladı. 

Ofisler yeniden dolmaya başladı! Kiralar resmen tavan yaptı!

Pandemi sürecinde ilgilinin azaldığı ofisler tekrar dolmaya başladı. Bu nedenle kira fiyatlarında da artış başladı.

İslam Memiş’ten gram altında korkutan uyarı: ‘Çok ilginç şeyler oluyor!’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın konusunda vatandaşları bir kere daha uyardı. Memiş, "Gram altında makas aralığı 10 lira, 40 liralık makas oluşuyor, işçilikler yavaş yavaş artmaya başladı. Çok ilginç şeyler oluyor" dedi.

Büyük depremlerin ardından çok ilginç olay! O göl nasıl oluştu?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri ile Hatay merkezli depremlerin fay hattı üzerindeki incelemelerini tamamlayan Maden Tetkik Arama (MTA) ekipleri, bölgedeki ilginç bir gelişmeyi böyle aktardı.

Beklenen depremle ilgili İstanbul için çok ilginç öneri!

Türkiye’yi vuran ve 11 ilimizde büyük can kayıpları ile hasarlara neden olan felaket sonrası, 7,5 büyüklüğündeki olası deprem için dikkatlerin yoğunlaştığı İstanbul’la ilgili çok ilginç bir öneri geldi.

Uzmandan, küçük yatırımcıya çok ilginç tavsiye! Cebinizde 100 TL bile olsa bunu yapın!

Bugünlerde herkes parasından para kazanmasa da, elindekini enflasyona karşı korumak için sürekli araştırma yapıyor. Uzmanlar da bu konuda yatırımcılara çeşitli yollar gösteriyor. İşte bu uzmanlardan biri de en küçük yatırımcıya çok ilginç bir tavsiyede bulundu: Cebinizde 100 lira bile olsa bu yatırı

Türkiye’deki kripto para sektörüyle ilgili çok ilginç veriler ortaya çıktı!

Bu sene yaşadığı şiddetli dalgalanmalarla dünya genelinde birçok yatırımcının hızla uzaklaştığı, bazılarının ise çok temkinli yaklaştığı kripto sektörüyle ilgili yapılan araştırmada ilginç veriler ortaya çıktı.

PlayStation 6 hakkında ilginç bilgiler! Hemen buraya bakın! 25 Kasım 2022 PlayStation 5 fiyat listesi...

Microsoft soruşturması ilginç bilgileri gün yüzüne çıkardı. Veriler, PlayStation 6 muhtemel çıkış tarihini içeriyor.

Dul kadınlara konut desteği! Ancak ilginç bir şart var...

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği verilecek ancak destekten kadınların yararlanılabilmesi için ilginç bir şartın olduğu ortaya çıktı.

Yiğit Bulut'tan ilginç çıkış: Malınızı ucuza kaptırmayın

Avrupa Birliği'nden 1 milyon kişini kışı geçirmek için Türkiye'ye geleceğini iddia eden Yiğit Bulut'tan ilginç bir paylaşım geldi.

Ofisler konut olunca KDV iadesi alınabilecek mi?

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Emre Özerçen, ofisler konuta dönüşmesi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Şaşırtan araştırma! Ofisler boş kaldı!

Pandemi sonrası çalışma yönelimiyle ilgili yapılan bir araştırma ilginç sonuçlar verdi. İngiltere'de 43 şirketin katıldığı araştırmaya göre; çalışanların çoğu evden çalışmaya geçti. . Rapora göre, çalışanlar haftada ortalama 1 buçuk günü ofiste geçiriyor.

Yatırımcılar nefesinizi tutun! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak

Yatırımcılar dikkat! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak Amerika'da enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler bu sefer de yurtiçi piyasalara çevrildi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 21 Temmuz'da vereceği faiz kararı çok şey ifade edecek.

Enflasyon rakamlarıyla baş edemeyen TÜİK’ten ilginç hamle

Türkiye İstatistik Kurumu bu ay itibarıyla enflasyon verileri içinde madde sepeti yayınlamayı durdurdu. Mayıs enflasyon verileri içinde madde fiyatları yer almadı. Fiyat listesinin yayınlanmamasına gerekçe olarak ise ilginç bir açıklama yapıldı.

ilginç ofisler Haberi

ilginç ofisler

Haftada 40 saatten fazla zaman geçirilen ofisler adeta ikinci evimiz. Dijitalleşmenin gelişmesiyle yeni nesilin ofislerden beklentileride değişti. Çalışanların daha ferah ve rahat bir çalışma ortamında çalışması, verimliliğin artması için yeni bir ofis anlayışını gündeme getirdi.

2010’lu yıllardan itibaren ev ve sosyal yaşam konforunda ofis ortamı yaratmak öncelik ve hedef durumuna geldi. Akşam Gazetesi'nden Yeliz Coşkun yurtiçi ve yurtdışında hizmet veren bazı kurumların ofislerini derledi. İşte ilham veren ofisler...

Bu işyerinde konsept ‘raylı sistem’

Türkiye’nin ilk ve en büyük online giyim alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol için tasarlanan İstanbul Maslak’taki genel merkez ofisi, tek kat üzerinde 6 bin m²’lik alanıyla yaklaşık 400 kişiye çalışma imkanı veren bir ofis. Ofis, tasarım süreci de dahil olmakla birlikte 3 ay gibi kısa bir süre...