03 / 05 / 2024

in istanbul hayat topkapı fiyat

in istanbul hayat topkapı fiyat

Davutpaşa İnistanbul Hayat Evleri fiyatları 376 bin liradan başlıyor. İnistanbul Hayat projesinde 48 ay vade farkı olmadan firma bünyesinde taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti: Yoğun, çok katlı yapılaşmış!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem ile ilgili önemli bir açıklama yaptı ve X sosyal medya hesabından İstanbul'un 5 ilçesini işaret etti. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kentsel dönüşüm tırları yarısı bizden kampanyası için İstanbul'da!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli dönüşüm kampanyasıyla ilgili olarak gezici tırlardaki uzmanları İstanbullulara ulaştırıyor.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Milletvekilinden çarpıcı öneri: Büyük deprem hazırlığı için İstanbul nüfusu diğer bölgelere dağıtılmalı!

Son günlerde Marmara'da yaşanan depremlerin ardından, beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, kentsel dönüşüme dikkat çekerek, İstanbul depremi hazırlığı için önerilerini paylaştı.

Uzmanlar depreme dayanıklı binalar için İstanbul’da toplanacak!

Pek çok uzman muhtemel yıkıcı depremlere karşı önlem alınması konusunda uyarıda bulunuyor. Bu kapsamda, ST Alternatif Fuarcılık 20 Aralık-23 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde Depreme Dayanıklı Binalar Zirvesi ve Sergisi'ni düzenlenecek.

Devlet Destekli Alacak Sigortası’ndan 50 bin KOBİ yararlandı!

Steel Sigorta ve Brokerlık CEO’su Abdullah Özcan, bu yolla 14 milyar TL’lik bir ticaretin sigortalanmış olduğunu belirterek, “Bu ürün KOBİ’ler için bir hayat sigortası olarak görülebilir” dedi.

Londralı yatırımcılar iş fırsatları için İstanbul'a geldi!

İngiltere'nin iş insanları kuruluşları arasında yer alan Support Muslim Business Forum (SMBF) 30 yatırımcıyla mega kent İstanbul'a geldi.

E-Ticaretin Yeni Yüzyılı için İstanbul'da buluşuluyor! 6-7-8 Haziran tarihi kaçırma!

Dünya E-Ticaret Forumu olarak adlandırılan WORLD ECOMMERCE FORUM, e-ticaret dünyasının devlerini bir kez daha bir araya getirmeye hazırlanıyor! Bu özel  etkinlikte, 41 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlanacak.

'Konut kampanyasından yararlanmak için İstanbul'da 120, ikinci bölgede 70 bin lira gelir olmalı'

Orta gelirliye konut kampanyası çerçevesinde İstanbul'da geliri 120 bin lira, İkinci bölgede ise 70 bin lira olanların ancak konut sahibi olabileceğine dikkat çeken Yıldırım, vadenin katlanması gerektiğini belirtti.

Siemens Mikrodalga fırın fiyatı ne kadar? Siemens Mikrodalga kaç TL? İşte Siemens Mikrodalga fiyat listesi

Mikrodalga fırınlar, yemeklerin sıcak sunum edilmesi için resmen hayat kurtarıcı göreve sahip. Siemens Mikrodalga fırınlar hem teknolojik özellikleri hem de görsel tasarımı ile kendisine hayran bırakıyor. Peki Siemens Mikrodalga fırın fiyatı ne kadar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Çare Türkiye! Tüm dünyayı etkileyen kriz için İstanbul'da 4'lü zirve

Rusya-Ukrayna savaşı en çok gıda sektörünü vurdu. Özellikle tahıl ihracatında yaşanan sorun için Türkiye devreye girdi. İşte İstanbul'da yapılacak kritik zirve ile ilgili detaylar.

İş GYO Topkapı İn İstanbul projesindeki 4 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı. İşte İş GYO Topkapı İnistanbul projesinki 4 bağımsız bölümün değeri... 

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

in istanbul hayat topkapı fiyat Haberi

in istanbul hayat topkapı fiyat


İş GYO ve NEF İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen İnistanbul Hayat Evleri projesi İstanbul Topkapı Davutpaşa bölgesinde yükseliyor. İnistanbul Hayat Evleri projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor.


Eski Şişecam arsasında yükselen İnistanbul Hayat Evleri projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. İnistanbul Hayat Evleri projesinde 48 ay 0 faiz ya da yüzde 1 peşinatlı ödemeler yapılıyor.



Davutpaşa İnistanbul Hayat Evleri fiyatlar!


Davutpaşa İnistanbul Hayat Evleri fiyatları 1+1 dairelerde 376 bin liradan başlarken, 2+1 dairelerde 564 bin liradan başlayarak değişiyor. İnistanbul Hayat Evleri projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında kalıyor.


İnistanbul Hayat Evleri Davutpaşa'da 1+1 daireler 48 metrekare ile 118 metrekare aralığında, 2+1 daireler 79 metrekare ile 155 metrekare aralığında değişen büyüklüklerde tasarlandı.



Adres: Anadolu Şişecam Askeri Fırın...