27 / 04 / 2024

incek arsa tapu

incek arsa tapu

Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından İncek Mahallesinde, imar planlaması biten 3 bin 14 arsanın tapuları Gölbaşı Belediye Yakup Odabaşı tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı...

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışları ile vatandaşları tapu sahibi yapıyor. Yükselen fiyatlar karşısında her geçen gün değer kaybeden birikiminizi bu şekilde değerlendirmek mümkün. Bu göre, 7412 TL'lik ihale fiyatı ile satışa çıkarılan arsalar için başvuruların o tarihte yapılacağı kaydedildi.

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Tapu sahiplerine son dakika uyarısı: Hemen e-Devlet girip bu bilgiyi ekleyin!

Türkiye'de konut, iş yeri ve arsa fiyatlarında yaşanan artış, yatırımcıların ve vatandaşların bu alanlara yönelmesini sağlarken, tapu işlemleri dolandırıcıların da radarına girdi. Peki tapu dolandırıcılığı nasıl engellenir? İşte ayrıntılar...

e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar yandı! Ne ev ne arsa ne de tarla... Resmen yeni dönem başlıyor! 

Son dönemlerde artan fahiş gayrimenkul fiyatlarından sonra hükümet harekete geçti. Planlanan yeni uygulamada e-Devlet üzerinden tapu bilgilerini doğrulamayanlar kişiler ilan veremeyecek.

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Hisseli tapu alınır mı? Hisseli tapu almak mantıklı mı?

Birden fazla kişinin sahibi olduğu hisseli arsa alınıp alınmayacağı kişiden kişiye değişir. Bu arsayı almadan önce avantajlarını ve dezavantajlarını değerlendirmek gerekir. Peki hisseli tapu almak mantıklı mı, avantajları ve dezavantajları neler? İşte hisseli tapu ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

Tapu almak için gerekli belgeler neler? Hangi belgeler ile tapu işlemleri tamamlanır?

Tapu devir işlemi yapmak isteyen vatandaşların, bu süreci sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlamaları için gerekli belgelere dikkat etmeleri büyük önem taşımaktadır. Ev, arsa ve arazi gibi taşınmazlar için tapu işlemlerinde gerekli belgeler nedir, nereden alınır sorularının işte yanıtları…

Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir? Tapu kaydının düzeltilmesi davası hangi durumlarda açılır?

Tapu yeri tespiti, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kendi internet sitesi ile sorgulama seçeneklerinden adres girilip, direk arsa ya da arazinin olduğu konuma gidip, sorgulama da yapabilirsiniz. Peki “Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir?” İşte detaylar!

ArsaVev Beypazarı'nda 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!

ArsaVev Beypazarı'nda arsa satışları başladı. Karaşar'da hayata geçirilen ArsaVev Beypazarı'nda hemen teslim tapu fırsatı sunuluyor. Peki ArsaVev Beypazarı'nda arsa büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli hemen teslim tapu fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de arsa satışları başladı. Peki Gürses Arsa Kırklareli Çengerli'de fiyatlar ne kadar? Arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte merak edilenler... 

incek arsa tapu Haberi

incek arsa tapu

Gölbaşı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından İncek Mahallesinde, imar planlaması biten 3 bin 14 arsanın tapuları Gölbaşı Belediye Yakup Odabaşı tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı. Başkan Odabaşı, arsa sahiplerine tapularını kendi elleriyle tek tek dağıtarak hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

ÖRNEK İMAR UYGULAMASI 

Tapu dağıtımında konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; şeffaf imar çalışmaları ile Türkiye'ye örnek olduklarını ifade ederek "Çok kısa zamanda imar çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımıza tapularını bugün teslim ediyoruz. İmar çalışmalarımızda hiç kimseyi mağdur etmeyden yerinde incelemeler yaparak çalışmalarımızı tamamladık. Burada 3 bin 14 vatandaşımızın tapularını vereceğiz. İncek Mahallesi sakinlerimize imar tapuları hayırlı olsun" dedi. 


Ankara 24 Saat...