18 / 05 / 2024

incesuda pazar esnafına dükkan

incesuda pazar esnafına dükkan

İncesu Belediyesi, Pazar yerinde açıkta satış yapan pazar esnafına bir düzen getirmek için, mülkiyeti İncesu Belediyesine ait Kara Mustafa Paşa Mahallesi Kayaaltı mevkisinde dükkanlar, ihaleyle kiralanacak....

İnşaat sektörü istikrarlı pazar arayışına girdi!

Giderek daha da artan ara eleman sıkıntısı dışında sürekli olarak artış gösteren inşaat maliyetleri, 2024 yılında da inşaat sektörünün en büyük sorunları arasında yer alıyor. 

Kahramanmaraş esnafına imar müjdesi! İş yerlerini aynı yere yapabilecekler!

Kahramanmaraş'ta toptancılar sitesindeki esnaflar için hibe destekli imar hakkı müjdesi geldi. Buna göre esnaflar iş yerlerini aynı yere yapabilecekler.

İndirim yapmayan marketlere Ticaret Bakanı’ndan uyarı: Eğer yapmazlarsa...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara Sanayi Odası (ASO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı'na önemli bir konuşma yaparak katıldı. Bakan Bolat, indirim kampanyalarına katılmayan marketlerin pazar kaybına uğrayabileceği konusunda uyarılarda bulundu. Hatta kampanyaya katılmayan firma ve kurumlara çağrı yaptı.

Plastik sanayicileri: İhracatı artırmak için katma değerli üretim kredilerle desteklenmelidir!

Pazar daralmasına rağmen plastik sektörünün, makine teknolojisine yatırım yapmaya devam ettiğini belirten PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, “Büyümenin sürdürülebilir olması için ihracat odaklı katma değerli üretim, uygun krediyle desteklenmeli” dedi.

Sebze ve meyve fiyatları düştü: İşte pazarlarda son durum! Sebze ve meyve fiyatları

Havaların ısınmasıyla birlikte sebze fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş pazar tezgahlarına da yansıdı. Pazarın en ucuz sebzesi 8-10 liradan satılan çarliston biber ve salatalık oldu. Meyve fiyatlarındaki artış ise durdu.

Son dakika! Pazarcı esnafına vergi müjdesi! Meyve, sebze fiyatları düşecek! İndirim geliyor!

Pazar esnafını gelir vergisinden muaf tutacak düzenleme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Pazarcıların gerekli kriterleri yerine getirmesi halinde gelir vergisinden istisna tutulacak. Peki bu durumda tezgahlara nasıl yansıyacak? İşte detaylar...

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Pazarcı esnafına sağlanacak vergi desteğinin detayları ortaya çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı pazarcı esnafına yapılacak vergi desteği sayesinde 80 bin esnaf senelik satım hadleri çerçevesinde basit usule tabi olabilecek.

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Otomobil devinden bomba haber! Citroen Türkiye’de mi üretilecek?

Yeni modeli C4 X’in lansmanını yeni gerçekleştiren Citroen’in CEO’su Vincent Cobée, Türkiye ilk 5 Pazar arasına girerse ünlü markanın üretimini Türkiye’de gerçekleştirebileceklerini açıkladı.

Vivo Türkiye’de hedefi yüzde 150 büyüttü

Akıllı telefon üreticisi Vivo’nun Türkiye Genel Müdürü Hailu Hong, “Kısa zaman diliminde yüzde 10 pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanarak hedeflerini açıkladı. İşte detaylar…

Yeni BMW 3 Serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW hangisi? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 25 Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Volkswagen'den büyük kampanya! 52 bin lira indirimi gören bayilere koştu...

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan Volkswagen, Transporter modeline tam 52 bin lira indirim uyguladı. Peki Volkswagen Transporter fiyatı ne kadar? Volkswagen Transporter ne kadar? İşte Volkswagen Transporter 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

incesuda pazar esnafına dükkan Haberi

incesuda pazar esnafına dükkan

İncesu Belediyesi, Pazar yerinde açıkta satış yapan pazar esnafına bir düzen getirmek için, mülkiyeti İncesu Belediyesine ait Kara Mustafa Paşa Mahallesi Kayaaltı mevkisinde her biri 52 metrekare büyüklüğünde 3 adet dükkân, ihaleyle kiralanacak.


İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, inşaatı devam eden dükkânları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Karayol, yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi:


''Dükkânların tamamı prefabrik yapı sisteminde yapılarak tesis edilmektedir. Dükkânlarda mutfak dolabı, lavabo, evye mevcut olup dükkânlara birbirinden bağımsız elektrik ve anten tesisatı döşenmiştir. Ön cepheleri alüminyum doğrama sürgülü vitrinlerden oluşturulmuştur. Bina sıcak ve soğuğa karşı dayanaklı ısıcam kaplama yapılmaktadır. İki üç gün içerisinde tamamlanarak, Kasım ayının 29’unda İncesu Belediyesi Encümeni huzurunda kira ihalesine çıkarılacaktır. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun''...