02 / 10 / 2024

inder konu faiz kampanyası

inder konu faiz kampanyası

Türkiye gayrimenkul sektörü, ekonominin çarklarının hızlandırılması ve sektöre ivme kazandırmak adına getirilen teşviklere tam destek veriyor.

Mevduat faiz oranları değişti! İşte 1 milyon TL’nin aylık net getirisi ne kadar?

Bankalarda mevduat hesaplarına uygulanan faiz oranları güncellendiği kaydedildi. Buna göre, Merkez Bankası da konu ile ilgili son verileri paylaştı.

Faiz mi? Temettü mü? 

Mevduat faizlerinin adeta zirve yaptığı şu dönemde yatırımcılar da faiz mi yoksa temettü mü diye merak ediyor. İşte Borsa Filozofu'nun konu ile ilgili o paylaşımı...

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Son dakika! AYM kararı sonrası MTV 2. taksit ödemeleri için son tarih ve faiz oranı belli oldu! 

Anayasa Mahkemesi kararı sonrası motorlu taşıtlar vergisinin 2. taksit ödemeleri için son tarih ve faiz oranı belli oldu... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TEPAV’dan çok konuşulacak araştırma! ‘Enflasyonun düşmesi için faiz yüzde 45 olmalı’

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı, hazırladığı Türkiye'nin Ekonomik Görünümü raporunda dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Rapora göre, politika faiz oranının bu yıl yüzde 40 seviyesine ve gelecek sene de yüzde 45 seviyesine çıkarılmasının "enflasyondaki düşüş için gerekli" olacağına vurgu

Dolar 25 TL'yi devirdi: Ekonomistler ve analistler peş peşe konuştu!

Dolar 25 TL'yi devirdi: Ekonomistler ve analistler peş peşe konuştu! Faiz artışı beklentilerin altında kalınca Türk Lirası'nın değer kaybetmesi büyüdü. Rasyonelliğe dönüşte soru işaretleri ortaya çıktı. Ekonomistler ve analistler peş peşe konuştu.

İşte 20 Mart 2023 piyasa gündemi! Borsa, dolar, faiz ve altın fiyatları ne olur?

Para piyasaları küresel piyasalardan gelen haber akışlarıyla şekillenirken, gelecek hafta en kritik konu ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artırımlarına ilişkin alacağı kararlar olacak. Yurt içinde ise TCMB’nin kararları yakından takip edilecek.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı için geri sayım başladı. ECB faiz kararı bugün açıklanacak. Faiz kararı ve karar sonrası euronun yönü merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı net konuştu! Euro 5 saat sonra böyle olacak! Elinde euro olanlar koşun, bakın!

Konut faiz kredisi faizleri düşecek iddiası! Konut kredilerde faiz kararı ne yönde olacak?

Ev fiyatları yükseldikçe, ev alıcıları daha düşük faizli konut kredisi oranları beklemeye başladı. Halk bu konuya dönük "Konut faiz kredisi düşecek mi?" sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Konut kredileri düşecek mi? Piyasaların beklentisi ne yönde? İşte konu hakkında bütün ayrıntılar...

SON DAKİKA... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika faiz ve enflasyon mesajı: Böyle devam edecek!

SON DAKİKA… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da konuştu ve ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.  Erdoğan, Merkez Bankası’nın faiz kararıyla ilgili "Faizi tek haneye indirdik, bundan sonra böyle devam edecek, merak etmeyin enflasyon da inecek" ifadelerini kullandı.

Doların güçleneceğini söyleyen Özgür Demirtaş'tan olay yaratan faiz açıklaması! Herkes bu açıklamayı konuşuyor

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Özgür Demirtaş, Merkez Bankası politika faiz kararı ile ilgili olay açıklamalarda bulundu. İşte Özgür Demirtaş'ın o açıklaması...

Merkez Bankası Başkanı konuştu: Tek ülke Türkiye

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin resesyon riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirirken, "Resesyon konusu konuşulmayan tek ülke Türkiye” diye konuştu. Başkan Kavcıoğlu, son beş yılın en düşük faiz oranlarının uygulandığını kaydetti.

Yabancılar, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB)  sürpriz faiz indirimini nasıl değerlendirdi? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) sürpriz faiz indirim kararı küresel piyasalarda da ses getirdi. Bloomberg'e konuşan yabancı kurumların analistleri sürpriz faiz indirim kararını, Merkez Bankası’nın son dönemde rezervlerde yaşanan artıştan cesaret alarak verdiği bir karar olarak yorumladı

inder konu faiz kampanyası Haberi

inder konu faiz kampanyası

Başta kamu bankalarının konut kredi faizlerini düşürmesi ile ortaya çıkan olumlu havaya gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları GYODER, İNDER ve KONUTDER de aralarında güç birliği yaparak katkı sağlıyor.

Kampanyanın detayları, GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas ve Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarının katılımıyla gerçekleştirilecek basın toplantısında açıklanacak. 

GYODER, İNDER ve KONUTDER basın toplantısı 15 Mayıs'ta saat 10:00'da...