17 / 05 / 2024

İnegöl 2014 projeleri

İnegöl 2014 projeleri

İnegöl Belediye Meclisi, ilçe merkezine 10 yeni kavşağın yapılmasına oy birliği ile karar verdi. Bursa-Ankara karayolunda yapılacak 3 geçit ile birlikte ilçede trafiğin rahatlatılması planlanıyor...

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

Ulaşım planını onaylamayan belediyenin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır mı?

Ankara Ulaşım Ana Planı konusunda bir açıklama yapmamasını eleştiren Nazlıaka, konuyu TBMM’ye taşıdı. Nazlıaka, “Ana Ulaşım Planı’nı onaylamayan belediye yönetiminin alt ölçekli projeleri kaçak sayılır” dedi.

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

İnegöl Belediyesi'nden kırsal kesime özel inşaat projeleri!

Kırsal mahallelere yönelik çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde inşaat yapmak isteyenler için 17 ayrı tip proje geliştirdi.

İnegöl, doğa turizminde büyüyecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim, spor, altyapı gibi projeleri için 50 milyon TL’lik kaynak aktaracağı İnegöl’de Fevziye Kanyonu’nun turizme açılması için de çalışma başlatıldı.

İnegöl altyapı çalışmaları devam ediyor!

İnegöl'e 2015 yılında 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014'te yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı!

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel’de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

İnegöl'de altyapıya 250 milyon liralık yatırım yapılacak!

İnegöl 'de 2015 yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

2015 yılı 2014'ten daha hareketli geçecek!

2015'in satın alma kararlarını erteleyenlerin harekete geçeceği bir yıl olacağını vurgulayan Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "2015'in 2014 yılına kıyasla çok daha hareketli geçeceğini söyleyebiliriz" diyor.

İnegöl 2014 projeleri Haberi

İnegöl 2014 projeleri

İnegöl Belediye Meclisi'nin şubat ayı olağan toplantısında ilçenin trafik sorununa çözüm getirecek maddeler görüşüldü. 


Gündemdeki maddelerden biri Mesudiye altgeçidi ve kavşağının genişletilmesi, Kozluca yoluna geçit yapılması ve OSB kavşağında üst geçit yapılması ile ilgiliydi. 

Toplantıda kavşak projelerinin imar planına işlenmesi konusu görüşüldü. 


Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Milletvekilimiz Hüseyin Şahin ve Karayolları Bölge Müdürümüzün de katılımıyla bu 3 yeri inceledik. Mesudiye altgeçidi kayıtlarda hiç gözükmüyor, planda öyle bir şey yok. Kamyonların da geçebileceği şekilde düzenlenecek. 


Yine bizim belediye marifeti ile yaptırdığımız Kozluca altgeçidi genişletilerek araçların da geçebileceği bir altgeçit yapılacak. Bir de OSB kavşağında kesintisiz ulaşımı sağlamak adına bu kavşakta bir uygulama yapılacak" dedi. 


10 YENİ KAVŞAK... 

İnegöl Belediye Meclisi'nde ilçe merkezinin farklı bölgelerinde yapılması planlanan 10 adet yeni kavşak da ele...