05 / 05 / 2024

İngilterede konut fiyatlı

İngilterede konut fiyatlı

İngiltere'de ev fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Konut fiyatları yüzde 9,8 oranında arttı.

Yüksek fiyatlı ilanlar konut piyasasının düşmesine engel oluyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, konut fiyat endeksinde düşüşlerin devam ettiğini ve gayrimenkul fiyatlarının gerilediğini söyleyerek ''Lakin birçok mal sahibi girdikleri yüksek fiyatlı ilanlar ile daha yüksek bir piyasa oluşturuyor'' dedi.

GYODER'den ev kiralarını düşürecek model: Hedef İstanbul’da 10-12 bin TL’ye sıfır konut!

Erişilebilir fiyatlı kiralık konut için hazırlanan yeni model merakla bekleniyor. Kamunun arsa göstermesi durumunda harekete geçeceklerini belirten GYODER Başkanı Neşecan Çekici, “Bu modelle İstanbul’da 10-12 bin lira bandında kiralık ev bulmak mümkün olacak” diye konuştu.

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

ABD'de tahvil getirileri uygun fiyatlı evler için potansiyel sinyali veriyor!

ABD konut piyasası, tahvil getirilerinin zirveye ulaştığına ve muhtemelen düşeceğine ilişkin yükselen güven nedeniyle gelecek haftalarda daha uygun fiyatlı hale gelebilir.

Avrupa'da evsiz sayısı katlanıyor! Daha fazla sosyal konut ve uzun vadeli çözüm gerekiyor! 

Fransa, İngiltere, Almanya ve Belçika başta olacak şekilde Avrupa'nın pek çok ülkesinde artan yaşam maliyetlerinin yol açtığı "uygun fiyatlı konut sıkıntısı" ve "sosyal konut eksikliği" sebebiyle sokaklarda yaşamak zorunda kalanların sayısı her geçen gün katlanıyor. 

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut müjdesi: Sosyal konut projeleri yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Plan'ı açıkladı ve bu plan kapsamında dar gelirlilere yönelik önemli bir müjde verildi. Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde yaşayan dar gelirli vatandaşlar için TOKİ aracılığıyla uygun fiyatlarla konut satışının yapılacağını duyurdu.

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

İşte TOKİ sosyal konut projesinin yapılacağı güncel liste

TOKİ’nin uygun fiyatlı konut projesinin hangi il ve ilçelerde yapılacağı kesinleşti. Peki, TOKİ’nin 2022 uygun fiyatlı konut projesinden hangi şartlarda faydalanılabilir. TOKİ’den kimler ev alabilir? İşte TOKİ’den nasıl ev alırımın cevabı:

Aile hekimlerinden uygun kiralık konut uyarısı: Sağlık sistemi çökebilir

Türkiye'de yaşanan konut krizi ve kiralık konut fiyatlarındaki aşırı yükselişler sağlık sistemini tehdit ediyor. Uygun fiyatlı konut bulamayan aile hekimleri, aile sağlığı merkezlerinin hizmet veremez duruma gelebileceğini ve sistemin çökme riskiyle karşı karşıya olduğunu açıkladı.

TOKİ’den ucuz konut fırsatı! Bu illerdeki uygun fiyatlı taksitleri kaçırmayın!

TOKİ, gerçekleştirdiği uygun fiyatlı konut projeleri ile ev almak isteyenleri, ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte TOKİ’nin ucuz konut projeleri!

TOKİ'den İstanbul'da 2.227 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı! Ucuz 2+1 ve 3+1'ler için hemen başvurun! Son 3 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olacak şekilde 39 ilde ucuz konut ve iş yeri satıyor. İşte 39 ilde başlatılan o kampanyanın tüm ayrıntıları...

İstanbul'da 2 bin 227 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! TOKİ'den ucuz konut müjdesi! Şimdi başvurun, hemen teslim alın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için müjdeyi verdi. TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere toplam 39 ilde ucuz konut satışını başlatıyor. İşte TOKİ ucuz konut satışıyla ilgili tüm detaylar...

Ev alacaklar dikkat! TOKİ uygun fiyatlı konut listesini yayımladı! 117 bin TL'ye 2+1 ve 3+1 sıfır daireler!

Artan konut fiyatlarından sonra ev almakta zorluk çeken vatandaşlar için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) yeni bir kolaylık sağlayarak devlet destekli konut satışı başlattı. Ayrıca TOKİ bazı illerde uygun fiyatlı dairelerinin fiyat listesini yayımladı. İşte ayrıntılar... 

İngilterede konut fiyatlı Haberi

İngilterede konut fiyatlı

İngiltere'de konut fiyatları yükseliyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İngiltere'de ev fiyatları aralık ayında Temmuz 2007 yılından bu zamana kadar en çabuk yükselişi yaşadı.

İngiltere'de Halifax tarafından derlenip yayınlanan veriler baz alındığında, İngiltere'de ev fiyatları aralık ayında 2021 senesininin aynı ayına göre yüzde 9,8 arttı. 

Aralık ayında konut fiyatları kasım ayına oranla yüzde 1,1 yükseldi. 

2021 senesinin hepsinde ortalama ev fiyatı 24 bin 500 sterlin yükselerek 276 bin 91 sterlin seviyesine ulaştı. Bu Mart 2003 yılından bu zamana kadar ki en büyük artış olarak kaydedildi.

Halifax konut fiyatlarına ilişkin bulunduğu öngörüsünde, 2022 senesinin ev fiyatlarında artışın devam edeceğini, ancak bunun 2020 ve 2021 senesindeki artışlara göre daha yavaş seyretmesini tahmin ediyor.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10.4 attı!

İngiltere'deki konut fiyat...