07 / 05 / 2024

inşaat yatırımcıları yazlığa mı yöneldi

inşaat yatırımcıları yazlığa mı yöneldi

Büyükşehirlerdeki markalı konut projeleriyle adından söz ettiren şirketlerin inşa ettikleri lüks yazlıklar yerli ve yabancı turistlerin popüler yatırım aracı halini aldı. Yazlık evler yeniden vazgeçilmez oldu.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsaya oluk oluk para akacak!

Bankalarda mevduat faizleri düşerken, yatırımcılar makas ve vergilerden döviz ve altın da alamıyor. Bu paraların nereye gideceğini merak edenler için borsa yatırımcılarını ilgilendirecek açıklama geldi. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş'tan borsa açıklaması: Küçük yatırımcıları incittiler!

Borsadaki hareketliliğe dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı X'ten ''Küçük yatırımcıları incittiler!'' açıklaması yaptı. Paylaşımının altına yapılan yorumlar ise tansiyonun yükselmesine neden oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Euro için öyle bir açıklama geldi ki.. Euro yatırımcıları tir tir titreyecek! 1 eurosu bile olan hemen baksın

Metzler analistlerinden euro kuru ile ilgili açıklama geldi. Euronun dolar karşısında düşmeye devam edeceğini belirten analistler euro yatırımcılarını endişelendirdi. Peki euro ne zaman yükselişe geçecek? Euro bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatlarıyla ilgili şok açıklama! Yatırımcılar şaşkına dönecek

Altın fiyatları hakkında şok eden bir açıklama geldi. Yatırımcılar bu açıklama ile şaşkına dönecek.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...

Dolar için gözler yarına çevrildi! Nefesler kesildi! Dolar yolun sonuna mı geldi? Yatırımcıları aman dikkat

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) yarın faiz kararını açıklayacak. Dolar için gözler yarına çevrilirken, uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. Dolar yolun sonuna mı geldi? Yatırımcıları aman dikkat...

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Altındaki beklentisini açıklayan İslam Memiş peş peşe açıkladı! Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Altının efendisi İslam Memiş altın almak isteyenler için peş peşe açıklamalarda bulunarak bekletisini açıkladı. Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

inşaat yatırımcıları yazlığa mı yöneldi Haberi

inşaat yatırımcıları yazlığa mı yöneldi

Yaz aylarında tatilcilerin akınına uğrayan Bodrum ve Çeşme, inşaat şirketlerinin yeni gözdesi oldu. Büyükşehirlerde ki markalı konut projeleriyle adından söz ettiren şirketlerin inşa ettikleri lüks yazlıklar yerli ve yabancı turistlerin popüler yatırım aracı halini alan yazlık evler yeniden uzun yaz tatillerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan yazlık evler yeniden popüler oldu. Eskiden daha çok memur ve emeklilerin tercih ettiği bu evler, inşaat şirketlerinin lüks projeler üretmesiyle yeni bir yatırım aracı haline geldi. Hem doğayla iç içe hem de konforlu bir tatil geçirmek isteyenlerin tercih ettiği bu projeler daha çok Bodrum ve Çeşme civarında hayata geçiriliyor. Varyap'tan Ofton İnşaat'a, Mesa'dan Tekfen Emlak Geliştirme'ye kadar pek çok inşaat şirketinin yazlık projeleri bulunuyor. Tatillerini lüks tatil köyleri ve otellerde geçirmek isteyenlerin şimdilerde her...