12 / 05 / 2024

İnşaatçılar futbol sektörüne mi giriyor

İnşaatçılar futbol sektörüne mi giriyor

Kariyer Hukuk Derneği tarafından düzenlenen spor hukuku konferansında Beşiktaş’ın eski yıldızı Oktay Derelioğlu, " Türkiye’de inşaatçılar futbolu yönetiyor." dedi.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

İnşaat ve emlak sektöründeki krizin nedeni ne? 

İnşaat ve emlak sektöründeki kriz derinleşiyor. Sektör temsilcileri krizin nedenlerini ve çözüm önerilerini anlatırken, "Sektörde mevcut durum kriz eşiğini aştı, sıkıntılar başladı" şeklinde konuştu.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat sektörüne gelen zamlar kasırga etkisi yarattı, dağıttı geçti! Beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat sektöründe zam haberleri gündemde yerini korumaya devam ediyor. İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemeleri olan demir, beton ve çimentoya fahiş zamlar geldi. İnşaat sektörüne gelen zamlar sektörü resmen darmaduman etti. Peki beton, çimento ve demir fiyatları ne kadar?

İnşaat sektörüne bir iyi bir de kötü haber! Demir fiyatları 200 TL düştü fakat İstanbul'u teğet geçti!

İnşaat sektörüne son dakika gelişmesi olarak bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber inşaat demirine 200 lira indirim geldi. Kötü haber ise demir fiyatlarındaki indirim sadece İzmir, Payas ve Karabük için geçerli. İstanbul'da demir fiyatları değişmedi...

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kur artışının inşaat ve çimento sektörüne etkisi ne oldu?

Son aylarda dövizde meydana gelen dalgalanmalar inşaat ve çimento sektörünü de büyük ölçüde etkiledi. Peki kur artışının sektöre bıraktığı hasar ne oldu?

İnşaat ve emlak sektörü dijitalleşmeli!

İnşaat ve Emlak sektörü büyümesine devam eden nadir sektörlerin başında geliyor. COVID-10 sebebiyle etkilenen inşaat ve emlak sektörü yine de büyümesine devam etti. Dijital Projeler Girişimcisi Adem Atbaş, inşaat ve emlak sektörünü değerlendirerek “ daha da büyüyecek” diye konuştu.

İnşaatçılar futbol sektörüne mi giriyor Haberi

İnşaatçılar futbol sektörüne mi giriyor

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören konferansta bir çok gazeteci, spor hukukçusu ve futbol adamı katıldı. Hürriyet Gazetesi muhabiri Ahmet Ercanlar’ın da katıldığı konferansta soruları yanıtlayan Beşiktaş’ın eski yıldızı Oktay Derelioğlu, çocukluktan beri Beşiktaşlı olduğunu belirtti ve Beşiktaş’a teknik direktör olmak istediğini söyledi.


Derelioğlu, “Beşiktaş’ın alt yapısı için farklı fikirler içeren bir proje verdim ama kabul edilmedi. Türkiye’de inşaatçılar futbolu yönetiyor. Futbolun içinden gelenler olmadığı için bir çok sorun oluyor dedi. Derelioğlu Etoo bitmiş sözüne gönderme yapılan espriler üzerine de Etoo meğerse bitmemiş. Hala iyi oynuyor. Umarım bu performansını sürdürür dedi.


Konferansın bir diğer renkli konuğu da Volkan Demirel’in menajeri Erdinç Şehit’ti. Şehit, Volkan’ın evladı gibi olduğunu ve menajerliğini değil yaşam koçluğunu yaptığını söyleyerek, "Günde 5 kez beni arar. En son uyumadan...