20 / 05 / 2024

Instyle 100. sayısına özel sergi

Instyle 100. sayısına özel sergi

İş dünyasının lider isimleri, moda ve sanat camiasının ünlü yüzleri, başarılı fotoğraf sanatçıları Instyle'ın 100. sayısı için 50 yüzü fotoğrafladı. Marcus Graf küratörlüğünde gerçekleşecek sergide bu özel portreler bir araya gelecek...

Konut krizi yabancı öğrencileri vurdu! Kanada'daki yabancı öğrenci sayısının yüzde 35 azalması bekleniyor!

Kanada’da hükümet, konut krizini ağırlaştırdığı gerekçesiyle uluslararası öğrencilerin sayısına sınır getiriyor. Üst sınır 2024 yılında yaklaşık olarak 360 bin vize olacak. Bu da 2023 yılına göre yüzde 35’lik bir düşüş anlamı taşıyor.

Her 100 emekliden 84’üne yüzde 37,16’sına yüzde 50 zam yapılabilir! İşçi-memur emeklisi farkı 31 bin TL'yi aşabilir!

2024 yılında her 100 emekliden 84’üne yüzde 37, 16’sına yüzde 50 zam uygulanabileceği gündeme geldi. Bu durumda işçi ve memur emeklisinin maaşlarının arasındaki farkın 31 bin TL'yi aşabileceği hesaplandı. İşte o rakamlar...

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Ev hanımları emekli oluyor! Prim desteği, çocuk sayısı detayları

Milyonlarca ev hanımı artık emekli olabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında olan ev kadınlarına emeklilik ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Yeni düzenlemede prim desteği ve çocuk sayısına göre yaşın düşürülmesi ve yıpranma tazminatı gibi çalışmaların yapılması planlanıyor.

Türkiye'de elektrikli otomobil sayısında büyük artış! 9 ayda 3,5 katına çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı, kullanımı artan Togg'un da katkılarıyla 2023 yılının 9 aylık döneminde 3,5 katına çıkarak, eylül sonu itibarıyla 51 bin 219'a çıktı.

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ağustos ayında da rekor yolcu sayısına ulaştı!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda Ağustos ayının ilk hafta sonunda rekor yolcu sayısına ulaşıldığı belirtildi.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

İkinci el araçlarda düzenlemeye aykırı ilan sayısı 5 binin altına indi! 

Ticaret Bakanlığı, 2.el araçların, sıfır satış fiyatının üzerinde bir fiyattan pazarlanmamasına ilişkin kısıtlamadan önce 20 bin civarındaki düzenlemeye aykırı ilan sayısının, son incelemeye göre 5 binin altına indiğini kaydetti.

Twitter'a rakip olarak piyasaya sürülmüştü: Threads’in kullanıcı sayısı 100 milyonu geçti!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta'nın Twitter'a rakip olarak piyasaya sürdüğü sosyal medya platformu Threads'e kayıt olanların sayısı 100 milyonu aştı. İşte detaylar...

Bayramda yapılan yolculuk sayısında rekor kırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda seyahat edenlerin sayısına ilişkin açıklama yaptı. Uraloğlu, kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat eden vatandaşların sayısının yaklaşık 35 milyonun üzerinde olduğunu belirtti.

Yarısı Bizden kampanyasına başvuru sayısı 670 bini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, maliyetin yarısını devletin üstlendiği Yarısı Bizden kampanyasına gelen başvuru sayısı 670 bini aştı...

Instyle 100. sayısına özel sergi Haberi

Instyle 100. sayısına özel sergi

42 Maslak Ev Sahipliğinde Instyle 100. sayısına özel "Yüzler" Sergisi 50 Fotoğrafçı 50 Yüz.


İş dünyasının lider isimleri, moda ve sanat camiasının ünlü yüzleri, başarılı fotoğraf sanatçıları Instyle'ın 100. sayısı için 50 yüzü fotoğrafladı. Marcus Graf küratörlüğünde gerçekleşecek sergide bu özel portreler bir araya gelecek. 


Instyle Türkiye'nin 100. sayısının kutlanacağı "Yüzler" sergisi 10 haziran 2014 tarihinde...