03 / 05 / 2024

iran deprem 11 ocak

iran deprem 11 ocak

Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, 5 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini ve merkezinin Boşkan kasabası olduğunu açıkladı...

Tokat depremlerinden sonra deprem uzmanları peş peşe açıkladı! 5.6 büyüklüğünde deprem olabilir!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Artçı sarsıntılar devam ederken deprem uzmanlarından peş peşe açıklama geldi.  5.6 büyüklüğünde deprem olabilir...

Son dakika! Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem bölgesindeki 11 il için kura heyecanı başladı! 30 bin 697 konut sahibini buluyor!

Deprem bölgesindeki 11 şehirde kura heyecanı başladı. Merakla beklenen kura çekilişleriyle 30 bin 697 konut sahibini bulacak. 

Deprem sigortalı konut sayısı yüzde 58 arttı!

Konutu depreme karşı güvence altına alan zorunlu deprem sigortası oranı Türkiye genelinde yüzde 58 olurken, sigortalı konut sayısı 11,5 milyonu geçti.

Deprem bölgesinde 11 ilde 930 şantiyede çalışmalar devam ediyor 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirde, 930 şantiyede, 110 bin 450 çalışan ile 7 gün 24 saat sahada olduklarını açıkladı.

Deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? Milletvekilleri sordu, Bakan Özhaseki il il açıkladı!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte Meclis'ten o konuşmalar...

STK’lar deprem kentlerinin kalkınması için güç birliği oluşturdu

Adana ve Gaziantep’te kurularak depremden etkilenen 11 şehrin tamamına katkı sağlayacak şekikde merkezler ile deprem bölgesine ekonomik, sosyal, kültürel ve sivil toplumun yeniden yapılanması ve kalkınmasına katkı sağlanacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Beklenen İstanbul depremi 11 şehri etkileyecek! Deprem Bilimci tek tek açıkladı: Bu bir bölge depremi olacak!

Prof. Dr. Haluk Eyidoğan, beklenen İstanbul depreminin 11 şehri etkileyeceğini açıkladı. Peki bu iller hangileri? İşte deprem uzmanının o son dakika açıklaması...

Deprem bölgesinde konut çalışmaları tam gaz devam ediyor!

11 kenti etkileyen 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaraların sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kalkması için konut çalışmaları hızla devam ediyor. 

KOSGEB'in deprem desteğine 2 haftada 718 başvuru geldi! Ödeme tarihi önümüzdeki hafta belli oluyor

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen 11 ilde bulunan işletmelere yönelik başlatılan 450 milyon dolarlık deprem destek paketine, Diyarbakır’dan 2 haftada 718 başvuru yapıldığını açıkladı.

Deprem bölgesindeki 11 ilde KOSGEB'e destek başvurusu 45 bine ulaştı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihindeki depremlerin etkilediği 11 şehirde KOBİ'ler için sunulan desteğe başvurunun 45 bine ulaştığını kaydetti.

Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem oldu! SON DAKİKA! AFAD duyurdu!

Hatay Reyhanlı'da saat 11.32 sıralarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Son dakika deprem oldu! Kahramanmaraş Göksun'da 4.6 şiddetinde deprem!

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 11:22'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. İşte, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık verileri ve 23 Eylül Cumartesi son depremler listesi..

iran deprem 11 ocak Haberi

iran deprem 11 ocak

İran'ın güneybatısındaki Buşehr eyaletine bağlı Boşkan kasabasında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Tahran Üniversitesi Jeofizik Enstitüsü Sismoloji Merkezi, 5 büyüklüğündeki depremin 10 kilometre derinlikte meydana geldiğini ve merkezinin Boşkan kasabası olduğunu açıkladı. Şu ana kadar depremde can veya mal kaybı olup olmadığı hakkında bilgi verilmedi.


İran'ın güneybatısındaki Buşehr eyaletine bağlı Boşkan yakınlarında 1 Ocak'ta da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.


Basra Körfezi ve ülkenin güneybatısında yer alan Buşehr eyaleti, "Buşehr Nükleer Tesisi"nin bulunması nedeniyle ülkenin önemli bölgelerinden biri...