30 / 04 / 2024

İş Bankası faizleri

İş Bankası faizleri

İş Bankası konut sahibi olmak isteyen tüketicilere 16 farklı çeşitte konut kredisi imkanı sunuyor. İş Bankası konut alıcılarına ve müteahhitlere finans desteği vermeye devam ediyor...

Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası peş peşe açıkladı! Konut kredisi faizleri şaşırttı!

Pek çok bankanın konut kredisi faiz oranları yenilendi! Peki 1 milyon TL konut kredisi 60 ay vadeli olarak kullanıldığında ödeme tutarları ne kadar? İşte Ziraat, Halk, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası tarafından açıklanan o rakamlar ve banka banka faiz oranları...

Mevduat faizleri daha da mı artacak? İşte kulislerdeki o konuşma! 

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından mevduat faizleri ile ilgili kulislerde konuşulan bir bilgiyi verdi. Peki mevduat faizleri ne olacak? İşte Babuşcu'nun o açıklaması ve verilen yanıtlar...

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Faizler yüzde 40'a yükseltildi!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıklandı. Buna göre Merkez Bankasın faizleri yüzde 40'a yükseltti.

Kredi kart faizleri bankadan bankaya farklılık gösterebilir! Ekstrenizi mutlaka kontrol edin!

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 35'e yükselttikten sonra kredi kartı ve nakit avans kullanımı faizleri de artırıldı. Karşılaştırma sitesi encazip.com’un kurucusu ve tasarruf uzmanı Çağada Kırım kart faizleri konusunda uyarı yaptı.

Bankada parası olanlar hemen baksın! Mevduat faizleri artmaya devam edecek mi?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası politka faizini yüzde 35 seviyesine yükseltmesinin ardından bankalar da mevduat faizlerinin yükseltmeye başladı. Peki mevduat faizleri yükselmeye devam edecek mi?

Otomobil piyasasında büyük deprem! Taşıt kredisi faizleri piyasayı salladı! 

Merkez Bankası faiz oranlarını artırmasıyla taşıt kredileri de nasibini aldı. Araba almak isteyenlere ikinci darbe taşıt kredisinden geldi. İşte güncel taşıt kredisi faizleri...

Merkez Bankası politika faizini %30’a çıkardı, kredi faizleri yüzde 60’a dayandı! İhtiyaç kredileri durma noktasında!

Merkez Bankası, piyasa beklentilerine uygun hareket ederek politika faizini yüzde 25'ten yüzde 30 seviyesine çıkardı. Piyasa çevreleri faiz artışlarının devam edeceği görüşünü dile getirirken, bu artışların şimdiden mevduat ve kredi faiz oranlarına yansıdığı belirtiliyor.

Kredi kartı kullananalar kırmızı kodla uyarıldı! 1 Ekim'den sonra kredi kartı faizleri böyle olacak

Merkez Bankası'nın politika faizini 5 puan artışla yüzde 30 seviyesine çıkarması kredi kartı faizlerini de etkiledi. Kredi kartı kullananalar kırmızı kodla uyarıldı. İşte 1 Ekim'den sonra kredi kartı faizleri böyle olacak...

Merkez Bankası faiz artışı: Kredi faizleri ikiye katlandı, ne olacak?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 8,5'ten yüzde 25'e yükseltmesi sonucunda, kredi faiz oranlarında büyük bir dalgalanma yaşandı. Özellikle seçim öncesinde yüzde 20 oranında olan taşıt kredi faizleri, yüzde 46'ya fırlayarak iki katından daha fazla artış gösterdi. 

Euroda yarın dananın kuyruğu kopacak! Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 1 eurosu bile olanlar aman dikkat!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yarın önemli bir karar verecek. ECB, ilk kez faizleri sabit tutmak için yeterli neden olup olmadığına karar vermek için yarın toplanacak.

Goldman Sachs açıkladı! Fed faizleri 2024 Haziran sonuna kadar düşürmeye başlayacak!

Fed faiz kararı ile ilgili kritik açıklama  ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs'tan geldi. Goldman Sachs ekonomistleri Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) faizleri haziran sonuna kadar düşürmeye başlayacağını söyledi. 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

İş Bankası faizleri Haberi

İş Bankası faizleri

Banka, konut sahibi olmak isteyen tüketicilere 16 farklı çeşitte kredi imkanı sunuyor. Türkiye İş Bankası Bireysel Krediler Müdürü Recep Haki, konut sektörünün büyüme göstermeye devam edeceğini belirterek “Artan ve değişen ihtiyaçların en uygun ve en hızlı şekilde giderilmesi amacıyla müşterilerimize, ‘Sabit Taksitli’, ‘Kişiye Özel’, ‘Evden Eve’, ‘Düşük Ödemelerle Başlayan’, ‘Eşit Anapara Ödemeli’ ve ‘Her şey Dahil’ ev kredileri başta olmak üzere toplam 16 adet konut kredisi ürünü sunuyoruz” diye konuştu.


Türk insanının hayatında ev sahibi olmanın yuva sahibi olma anlamına geldiğini dile getiren Haki şöyle devam etti: “Bizde Ev Kredisi ürünümüzle müşterilerimizi ‘yuva sahibi yapmak’ fikrine odaklanıyoruz ve bu süreçte müşterilerimizin her türlü ihtiyacına yönelik destek vermeyi hedefliyoruz. Farklı müşteri gruplarının farklı ihtiyaçlarına cevap vermek üzere halihazırda sunduğumuz 16 farklı...