07 / 05 / 2024

iş bankası tarım bankacılığı

iş bankası tarım bankacılığı

Türkiye İş Bankası, tarım bankacılığı faaliyetleri için organizasyon yapısında yeniliğe giderek, 14 şubede yeni yapılanma başlattı. Tarım faaliyetlerinin yoğun olduğu şubelerde kurulan servisleri ile sadece tarım müşterilerine hizmet verilecek...

İş Bankası Genel Müdürü Aran: Yabancı yatırımcı sadece politika faizine bakar!

İş Bankası Genel Müdürü Aran yabancı yatırımcının, bir ülkeye giderken o ülkede yerel seçim sonuçlarıyla ilgilenmediğini,  faiz seviyesinin son nokta olup olmadığıyla, kur ve enflasyon öngörüleriyle giriş yapmak için uygun zaman olup olmadığıyla ilgilendiğini açıkladı.

İşlenmeyen tarım arazileri kiralanacak! İlk kiralama 2025'te!

Tarım arazilerinin verimli kullanılması için atıl haldeki toprakların kiralaması yapılacak. Böylece hem arazi sahibi hem de tüketici kazanacak.

İşlenmeyen tarım arazilerini üretime kazandırmak için kiralama yönteminde yol haritası belli oldu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerinin daha verimli kullanılması ve kullanılamayan arazilerin de üretime kazandırılması için yol haritasını oluşturdu.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1000 dolar hediye açıklaması. Duyanlar şok oldu

İş Bankası müşterilerinin dikkatini çeken kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. İş Bankası tarafından son duyurulan kampanya müşterilerini şok etti. iş Bankası 1000 USD hediye verecek peki nasıl? İşte haberin detayları...

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik 30 bin TL müjdesi geldi. Vatandaşlar bu haberle birlikte heyecanlandı.

İş Bankası'ndan müjde!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde gibi müjde... Hemen buraya bakın... Sakın kaçırmayın...

İş Bankası'ndan müjde! Aylık 445 TL taksitle kredi!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde... Banka aylık 445 TL taksitle kredi verecek... İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Tarım Kredi'den çılgın indirim! Peynir, salça, tereyağı, kıyma fiyatları dip yaptı! İşte Tarım Kredi yeni ay kataloğu...

Tarım Kredi Kooperatifleri Kurban Bayramı'na özel indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda birçok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. İşte Tarım Kredi indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

Tarım Kredi'den hayrete düşüren indirim! Ayçiçek yağında muhteşem kampanya

Ayçiçek yağı ücretleri geçtiğimiz sene büyük oranda zamlanan temel gıda ürünlerinden bir tanesi haline gelirken, ayçiçek yağına gelen zamlar pek çok vatandaşın geçim mücadelesi ile karşı karşıya kaldı. Tarım Kredi marketleri ise 5 litre TMO Ayçiçek yağının satış ücretini 135 TL'ye düşürdü.

İş Bankası’ndan müjdeli haber! Hesaplara geri ödemesiz 1.000 TL yatacak!

Havaların ısınmasıyla beraber bankaların tatil kapsamında düzenlediği kampanyalar da artmaya başladı. Bu doğrultuda, yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılan müşterilerin hesabına bin TL’ye varan MaxiPuan yatıracağını duyurdu.

Tarım Kredi'den büyük hamle! 5 Litre ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü! 

Ayçiçek yağında gelen indirimlere bir yenisi de Tarım Kredi'den geldi. 5 litre TMO ayçiçek yağının satışını düşürerek vatandaşı memnun etti. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

iş bankası tarım bankacılığı Haberi

iş bankası tarım bankacılığı


Türkiye İş Bankası, tarım bankacılığı faaliyetleri için organizasyon yapısında yeniliğe giderek, 14 şubede yeni yapılanma başlattı.


İş Bankası açıklamasına göre, tarım faaliyetlerinin yoğun olduğu şubelerde kurulan tarım bankacılığı servisleri ile sadece tarım müşterilerine hizmet verilecek.


Bu yıl başında, Kredi Kayıt Bürosu AŞ tarafından hizmete sunulan Tarım Kredileri Değerlendirme Sistemi (TARDES) İş Bankası müşterilerinin kredi taleplerinin değerlendirilmesinde kullanılmaya başlandı. Banka da bunun yanında çok sayıda mevcut tarım kredi ürün ve hizmetlerine yenilerini ekleyerek, "tarım skor kartı" uygulamasını hayata geçirdi.


Türkiye genelinde 1.300'ü aşan İş Bankası şubelerinin yaklaşık yarısı, tarım faaliyetlerinin yoğun olduğu piyasalarda yer alıyor. Bu aşamada 14 şubede başlayacak "tarım bankacılığı servisi" yapılanmasının zamanla diğer şubelere de yaygınlaştırılması planlanıyor.


İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, 2012 yılı başında Sektörel İhtisas Bankacılığı Birimi'ni...