02 / 05 / 2024

İsmet İnönü Meydanı battı çıktı projesi

İsmet İnönü Meydanı battı çıktı projesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan İskenderun İsmet İnönü Meydanı(PAC) battı- çıktı projesinde temel atımının çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceği bildirildi.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Eminönü Meydanı 1939 yılında tasarlanmış!

1939 yılında belediyenin imar planlarının arasında Gazi Köprüsü'nün iki tarafındaki yolların açılması ve Eminönü Meydanı'nın tasarlanması varmış.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili açıklama geldi. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları haftaya hızlı girdi. Altın meydan okumaya geliyor! Kimse bu rakamları tahmin bile etmemişti! Bakın altın ne kadar olacak!

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

İsmet İnönü Parkı'nı korumaya alan imar değişikliği onaylandı!

İsmet İnönü Parkı’nı sonsuza kadar korumaya alan imar planı değişikliği İBB Meclisi’nde oy birliğiyle onaylandı...

Arnavutköy Tayakadın, meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Çengelköy’e otopark düzenlemesi!

İBB, Çengelköy’ün meydan ve yollarını tarihi görünümüne kavuşturmak için çalışma başlattı. Bölgedeki 20 dönüm büyüklüğündeki araziye otopark yapılacak.

Batman kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman'ın Meydan ve Yeni mahalle semtlerindeki eski evler, kentsel dönüşüm çalışmalarının başlamasını bekliyorlar.

Tarihi Ankara 19 Mayıs Stadı yıkılıyor!

Dönemin başbakanı İsmet İnönü tarafından 1936 yılında açılışı yapılan Ankara 19 Mayıs Stadı, 81 yıl boyunca Türk futboluna hizmet verdi.

Batman'a modern hizmet binası geliyor!

Batman’ın Meydan mahallesindeki PTT Başmüdürlüğü eski yeri, modern hizmet binası ile lojmana dönüştürülüyor.

İsmet İnönü Meydanı battı çıktı projesi Haberi

İsmet İnönü Meydanı battı çıktı projesi


İskenderun’un giderek büyüyen nüfusunun ulaşımda yeni arayışlar getirmesi ve araç trafiğinde yaşanan sıkıntıların had safhaya gelmesi karşısında proje üreten HBB, projelendirilen ve kısa bir süre sonra da temeli atılacak çalışma ile İskenderun’da yeni bir hizmete daha başlamanın hazırlıklarını yapıyor. 


Yaya ve araç trafiğinin yoğunluk göstermesi ve bölgenin önemli bir geçiş güzergâhı olması sebebiyle altgeçit kısmı trafiğe açılan Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nın tamamını önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine sunacak olan HBB, büyük bir problem haline gelen İsmet İnönü (PAC) Kavşağı’nda uygulayacağı projeyle İskenderunlulara rahat bir nefes aldıracak.


PROJE TEMELİNİN HAZİRAN AYINDA ATILMASI BEKLENİYOR


Yetkililer, trafiği rahatlatacak projelendirme aşamasındaki çalışmanın kısa bir zaman sonra ihale süresinin biteceğini ve projenin Haziran ayında temelinin atılacağını bildirdi.



Hatay Büyükşehir...