29 / 04 / 2024

işmodern ilk etap teslimleri

işmodern ilk etap teslimleri

Sinpaş Yapı tarafından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde inşası devam eden İş Modern projesindeki ilk etap teslimleri devam ediyor

SSK, Bağ-Kur emeklisi, memur ve memur emeklisi maaşlarında flaş gelişme: Temmuz zammı için ilk rakam açıklandı!

Ek zamlı maaşlarını almaya hazırlanan SGK ve Bağ-Kur emeklileri ve memur ile memur emeklilerinin Temmuz zammı için ilk rakam açıklandı. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Kentsel Dönüşüm Yasası için ilk uygulama Talan Beyoğlu'nda başladı!

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak olan yasanın uygulaması için ilk hazırlıklar Talan Beyoğlu'nda başladı.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Milyonların beklediği haberde son dakika

Asgari ücretliler 2024 maaşını heyecanla beklerken, yapılacak yeni zam oranları ile ilgili ipuçları gelmeye başladı. Asgari ücretlilere müjde! 2024 asgari ücret için ilk rakam resmen geldi! Peki asgari ücret ne kadar olacak? 2024 asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Malatya'da inşa edilecek kalıcı konutlar için ilk kazma vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da TOKİ eliyle ilk etapta 1073, devamında inşa edilecek 750 konut için ilk kazmanın vurulduğunu belirtti.

Malatya'daki kalıcı konutlar için ilk kazma vuruldu! TOKİ ilk etapta 1.073 konut inşa edecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya Battalgazi'de, TOKİ eliyle ilk etapta 1.073, devamında inşa edilecek 750 konut için ilk kazmanın vurulduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum açıkladı: TOKİ 855 konut için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta inşa edilecek 855 konut için ilk kazmayı vurduklarını söyledi.

Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro için ilk sinyal geldi! 1 euronuz bile varsa hazır olun! Euro böyle olacak!

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişinin odağında olmaya devam ediyor. Euronun yükselip yükselmeyeceği merak konusu. Peki euro ne olacak? Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro için ilk sinyal geldi! 1 euronuz bile varsa hazır olun! Euro böyle olacak!

Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi! Altını olanlar bu tarihe dikkat!

Paris merkezli banka Société Générale altın fiyatı ile ilgili çarpıcı bir son dakika açıklamasında bulundu. Altın fiyatları için ilk kez bu rakam verildi. İşte o açıklama...

Selçuk Geçer ''Dolar için ilk 30 TL sonra 60 TL en son 70 TL seviyesine hazır olun'' Dolar gaza bastı geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru için '' ilk 30 TL, sonra 60 TL en son 70 TL seviyelerine hazır olun'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Arsa fiyatlarını uçuran proje için ilk ihale yapıldı

İzmir'in Kanal İstanbul'u olarak nitelendirilen ve Çeşme yarımadasının yüzde 50'sinin kapsayacak olan Çeşme Turizm Projesi için ilk etapta 3 otel için düğmeye basıldı.

işmodern ilk etap teslimleri Haberi

işmodern ilk etap teslimleri

Yakın zamanda faaliyete geçmeye hazırlanan İş Modern Ticaret Merkezi’nin Haziran ayı itibariyle başlayan ilk etap teslimleri devam ediyor.


Sinpaş Yapı tarafından İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde inşası devam eden İş Modern projesindeki ilk etap teslimleri devam ediyor. A, B, C ve D blokların satışlarının sürdürüldüğü ikinci etapta metrekare birim fiyatı 2.150 TL’den başlıyor. İlk etap teslimleri ile yakın zamanda faaliyete geçmeye hazırlanan İş Modern Ticaret Merkezi’nin yüzde 65 oranında satışları tamamlanan ikinci etabı sahiplerine Mart 2013’te teslim edilecek. 


Konuttaki ödeme avantajını ticari gayrimenkule taşıyan Sinpaş Yapı, atölye depolama ve imalat yapan pek çok firma tarafında, merkezi lokasyonu ve fonksiyonel mimarisiyle büyük ilgi gören İş Modern Ticaret Merkezi’nin ikinci etabında 48 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuyor. 


63 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan...