03 / 05 / 2024

Isparta yurt imar planı

Isparta yurt imar planı

Isparta’nın en önemli talepleri arasında sayılan ikinci üniversiteye hazırlık olarak yorumlanan 2015 yılında yapılacak yurt yatırımları konusunda engel çıktı. İl Özel İdaresi arazisi ile ilgili Belediye Meclis gündemine gelen imar değişikliği talebi red e

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Akfen GYO büyüyor! 2 şirketle birleşti!

Isparta Yurt Yatırımları A.Ş.'nin ve Masanda Turizm Yatırımları A.Ş.'nin Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bünyesinde kolaylaştırılmış usulde birleştirilmesine karar verildi.

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Isparta Senirkent'e yapılması planlanan yurt binası mecliste!

Isparta'nın Senirkent ilçesinde yapılması planlanan yurt binası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bendevi Palandöken: İmar barışı en kısa zamanda hayata geçirilmeli!

Bendevi Palandöken, "Yurt dışında elde edilen gelirlerin yurt içine getirilmesi için varlık barışı, vergi barışı, imar barışı ve birikmiş borçların yapılandırılması gibi düzenlemeler en kısa zamanda hayata geçirilmeli" dedi...

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi'nin imar planı onaylandı!

Isparta'nın Bozanönü yolunda 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül İki Sanayi Sitesi'nin mimari projesi tamamlanırken, imar planı onayı da sonuçlandı. 

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.

Isparta'da yeni imar alanları açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yeni sanayi sitesindeki esnaflarla buluştu. Günaydın, ''Isparta’mız büyüdü, yeni imar alanları açılıyor, yeni şehirler kuruluyor'' diye konuştu.

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

Pendik Kurtköy'deki yurt binası Emniyet’in oldu!

OHAL kapsamında FETÖ bağlantısı sebebiyle mühürlenen İstanbul Pendik’teki yurt binasının bulunduğu parselin imarı, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne hizmet edecek şekilde yeniden düzenlendi.

Isparta Yeşilada Mahallesi'nin imar planı mecliste!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Yeşilada Mahallesi'nin imar planını meclis gündemine taşıdı..

Isparta Davraz'da imar planı tamamlandı!

Isparta'da, Toros Dağları'nın en yüksek zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi'nde imar planı çalışmaları bitti. Kayak Merkezi'nde, turizmin 12 aya yayılması amaçlanıyor.

Isparta yurt imar planı Haberi

Isparta yurt imar planı

Isparta’nın en önemli talepleri arasında sayılan ikinci üniversiteye hazırlık olarak yorumlanan 2015 yılında yapılacak yurt yatırımları konusunda engel çıktı. En büyük yurdun yapılacağı İl Özel İdaresi arazisi ile ilgili Belediye Meclis gündemine gelen imar değişikliği talebi red edildi. İstanbul’daki işadamları tarafından yaptırılacağı belirtilen 5 bin kişilik yurt yeri ile ilgili karar Çevre Şehircilik Banlığına götürülecek.

              

İl Özel İdaresi mülkiyetinde bulunan ve imar planında turizm tesis alanı olarak görülen arazinin turizm alnından çıkarılarak yurt alanına dönüştürülmesi talebi Belediye Meclisinde görüşüldü. İl Özel İdaresi’nin Çünür’deki alanına yurt yapılması teklifine Belediye Meclisi’nden onay çıkmadı. Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Gülboy, “Önceki Meclis döneminde de yurt yapımı için karar alınmış. Fakat toplamda 207 bin metrekare alana bugüne kadar...