01 / 05 / 2024

istanbul özel üniversiteler 2015

istanbul özel üniversiteler 2015

İstanbul'daki özel üniversiteler Topkapı-Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkezefendi'de hayata geçti...

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm birliği! Bakanlık kentsel dönüşüm için özel birim kurdu!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Yönetmeliği resmen yayımlandı. Depreme dayanıklı yapı stokunun hedeflendiği planda İstanbul genel müdürlük çatısı altında özel bir oluşturuldu.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

İstanbul'da KYK ve özel yurtlara talebin artmasıyla kiralık ev fiyatları dengelendi!

İstanbul'da üniversite kayıtlarının başlamasıyla öğrenciler KYK ve özel yurtlara yerleşmeye başladı. KYK ve  yurtlara talebin artmasıyla kiralık evlere olan talep azaldı ve fiyatlar dengelendi.

Bakan resmen açıkladı! İstanbul depremi için özel birim oluşturulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, olası İstanbul depremine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özhaseki, İstanbul'a özel birim olmasını istediklerini aktardı.

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

İstanbul için özel deprem yasası! Özhaseki: '5 yıl içinde tamamlarız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'a özel bir deprem yasası çıkarmayı planladıklarını belirtti. Bu kapsamda İstanbul ilini 5 yılda tamamlamayı hedefliyorlar.

Kentsel dönüşümde İstanbul için özel birim kurulacak: Rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacak! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, megakenttekim riskli binaları işaret ederek, "İstanbul için özel bir birim kuracağız" dedi ve  İstanbul'daki rezerv alanlarda 350 bin konut yapılacağını söyledi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı! Aralık'ta teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin 2023 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

İstanbul'da özel yurt fiyatları dudak uçuklattı! İstanbul'da okumak hayal oldu! İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Öğrencilerin 'üniversite' heyecanı çoğalırken; özel yurtlar da zamlandı. Peki, İstanbul'da özel yurt fiyatları ne kadar? İstanbul'da özel yurt fiyatları kaç TL? İşte 24 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Özel üniversiteler öğrenim ücretleri açıklandı! Özel üniversitelerin ücretleri açıklandı mı?

Özel üniversitelerin öğrenim ücretleri, öğrenciler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki 2022 özel üniversitelerin ücretleri ne kadar? İşte detaylar!

İstanbul Valiliği'nden son dakika kar uyarısı! İşte valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararlar…

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 8 madde hâlinde paylaştığı bir dizi önlemler aldı. Valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararda okullar, üniversiteler, özel ve resmî eğitim kurumları 14 Mart’a kadar tatil edildi.

Motokuryeler çalışıyor mu? İstanbul'da 10 ve 11 Mart'ta motokuryeler çalışacak mı? Valilik açıkladı!

İstanbul'da etkili olması beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği tarafından bir bir dizi önlemler alındı. Resmî ve özel okullar, üniversiteler ve daha birçok kurum, tatil edildi. Motokuryeler için de valilik tarafından açıklama yapıldı.

istanbul özel üniversiteler 2015 Haberi

istanbul özel üniversiteler 2015


İstanbul'da sayısını hızla artıran özel üniversiteler Topkapı ve Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni Merkezefendi'de hayata geçirildi.


Biruni Üniversitesi tıp fakültesi için yer arıyor

2014 yılında Dünya Eğitim Vakfı tarafından kurulan ve Diş Hekimliği Fakültesi'ni Merkezefendi'de açan Biruni Üniversitesi aynı lokasyonda Tıp Fakültesi için yer arıyor. 2014 yılında Dünya Eğitim Vakfı tarafından kurulan Biruni Üniversitesi adını müslüman bilim adamı Biruni'den alıyor. 




Fakülteler:

Diş Hekimliği Fakültesi

Eczacılık Fakültesi

Eğitim Fakültesi

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Tıp Fakültesi


Enstitüler:

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Fen Bilimleri Enstitüsü

Sağlık Bilimleri Enstitüsü


Biruni Üniversitesi nerede?

10. Yıl Caddesi Protokol Yolu No: 45  34010 Topkapı İstanbul



Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de hayata geçti


Koç Üniversitesi Zeytinburnu Maltepe'deki eski...