17 / 05 / 2024

istanbul sakarya tren biletleri

istanbul sakarya tren biletleri

Haydarpaşa Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz, dedi.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

İlk Milli Elektrikli Tren Seti bugün İstanbul'da görücüye çıktı!

Türkiye'nin ürettiği İlk Milli Elektrikli Tren Seti, bugün Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda vatandaşlarla buluşturulacak.

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

İstanbul ve Sakarya'da 2 arsa satılıyor! 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Sakarya'da yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyat bilgisi ve tüm merak edilenler...

istanbul sakarya tren biletleri Haberi

istanbul sakarya tren biletleri

Yılın son meclis toplantısında Haydarpaşa-Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz. TCDD’nin Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli gördüğü çalışmaları yapmasını istiyoruz” dedi. Mecliste ayrıca, Sabit Efendi Konağı’nın Yerel Kültür Derneği ve KADEM’e tahsis edilmesi kararı da verildi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. İlave 3 madde ile toplam 50 gündemin görüşüldüğü mecliste Başkan Toçoğlu, Yüksek Hızlı Tren çalışmaları sebebiyle seferlerine ara verilen Haydarpaşa-Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Gerekli gördüğümüz çalışmalar yapılmalı

Başkan Toçoğlu, “Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz. TCDD’nin Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli gördüğü çalışmaları yapmasını istiyoruz. Mithatpaşa’dan itibaren, yaklaşık 3...