25 / 08 / 2024

istanbul sömestre tatili

istanbul sömestre tatili

İlköğretimde okulların 2 haftalık sömestr tatiline girmesiyle birlikte ailece yollara dökülen İstanbul’lu tatilcilerin en az yarısının tercihi Marmara ve Karadeniz Bölgeleri oldu.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

18 Mayıs 2023 Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu? En çok hangi hisseler değer kaybetti!

Borsa İstanbul günü yüzde 3,43 oranında değer kaybıyla kapadı. Piyasaların kapalı olacağı 19 Mayıs tatili öncesi satış ağırlıklı bir seyir izlenirken, BIST 100 endeksi günü 4 bin 501 puandan tamamladı.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Ara tatil de bu kampanya çok işinize yarayacak! Halkbank 150 TL'ye Varan ParafPara veriyor

Sömestir tatili de boş geçmeyecek. Halk Bank ''paraf'' kartınıza giyim, oyuncak, kırtasiye ve elektronik sektöründe harcama yaparken masrafınıza ortak oluyor. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun.

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Öğrencileri sevindiren karne hediyesi! Karneni götür 5.104 TL’yi al!

Öğrencinin uzun bir süredir beklediği sömestr tatili başladı. Karnesini alan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir müjde geldi. İşte detaylar!

Tatile çıkacaklar aman dikkat! Güvenli ve rahat tatil için bunları mutlaka yapın!

Tatile çıkarken gözünüz arkada kalmasın! Okulların ara tatile girdiği şu günlerde sömestr tatili için hazırlık yapanlar hem ailenizi hem geride bıraktıklarınızı güvence altına almayı unutmayın.

Bu kampanya, hem çocukları hem de büyükleri sevinçten zıplatacak! MediaMarkt az önce duyurdu!

MediaMarkt’tan, çocuklar için yeni kampanya! Mediamarkt Türkiye, ülke genelinde okulların sömestr tatili nedeniyle az önce yeni bir kampanya başlattığını duyurdu.

Bu yazın trendi karavan tatili! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle pek çok kişi, ucuz yollu tatilin yolunu araştırmaya başladı! Bu yazın trendi karavan tatili oldu! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bayram tatilinde 9 gün sürprizi! Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayıp ne zaman bitecek?

Ramazan bayramı tatiline çıkacaklar 'Bayram tatili 9 gün mü oldu yoksa 3 gün mü olacak' sorusunun cevabını merak ediyor. Daha önceki bayramlarda 9 gün tatil açıklayan hükümet bu bayramda kaç gün tatil edileceğini Kabine Toplantısında görüştü.

AKOM yoğun kar yağışı uyarısı yaptı! İstanbul'da okullara kar tatili verildi

İstanbul'da bu geceden itibaren etkili olacağına yönelik uyarılar yapılan kar yağışı nedeniyle İstanbul Valiliği alarma geçip gereken tedbirleri aldı.Valilikten yapılan son dakika açıklamasında okullara kar tatili haberi geldi.

İstanbul Süleymaniye'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? 

İstanbul'un önemli semtlerinden biri olan Süleymaniye Mahallesi'nde 2018 yılında Katarlılar tarafından kentsel dönüşüm başlayacaktı. Fakat o günden bu yana çalışmalar için henüz bir adım atılmadı. 

istanbul sömestre tatili Haberi

istanbul sömestre tatili

“neredennereye.com” verilerine göre, sömestr tatilinin başlangıcında İstanbul’dan yola çıkan ailelerin yaklaşık yüzde 22’si Marmara Bölgesi’ne, yüzde 30’u da Karadeniz Bölgesi’ndeki il ve ilçelere gitmek için otobüs bileti satın aldı.


23 Ocak-25 Ocak 2015 tarihleri arasında “neredennereye.com” üzerinden alınan biletlerle toplam 4 bin 410 kişi seyahat etti. 2 günde satılan biletlerin 960 adedi Marmara Bölgesi’ndeki il ve ilçeler, bin 305 adedi Karadeniz Bölgesi’ndeki il ve ilçeler, 501 adedi Ege Bölgesi’ndeki il ve ilçeler, 708 adedi İç Anadolu’daki il ve ilçeler, 645 adedi Akdeniz Bölgesi’ndeki il ve ilçeler, 159 adedi Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki il ve ilçeler ile 132 adedi de Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki il ve ilçeler için satın alındı.


Otobüsle Ulaşım Hala Daha Ekonomik Türkiye’nin ulaşım rehberi ve bilet satış platformu “neredennereye.com” üzerinden...