17 / 05 / 2024

istanbul temdeki yoğunluğun sebebi ne

istanbul temdeki yoğunluğun sebebi ne

İstanbul TEM Otoyolu, Mahmutbey gişeleri yakınında meydana gelen trafik kazası nedeniyle yoğunluk artmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kazayla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

Konteyner ve prefabrik evlerde yüzde 1 KDV fırsatı!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra prefabrik ev ve konteynerlar yoğun talep aldı. Karmod 1 KDV uygulaması nedeniyle son günlerde yoğunluğun arttığını belirtti.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Yaşanan depremler sonrası karavanlara ilgi yoğunlaştı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşlar barınmak için karavanlara yöneliyor. Karavan şirketlerinde üretim yoğunluğu yaşanıyor. karavanlara olan ilgi giderek arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Bankalarda saatlerce sıra beklemeye son! Artık ATM'den çekebilirsiniz! Limitler artırıldı...

Bankalarda yaşanan yoğunluğun önüne geçebilmek için yeni bir karar alındı. Bankalarda saatlerce sıra bekleyen vatandaşın yüzü nihayet gülecek. ATM'lerden para çekme limiti yükseltildi. Peki ATM'den en üst para çekme limiti ne kadar oldu? ATM'den en fazla kaç lira çekilebilir? İşte ATM para çekme üst

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Hükümetten tersine göç adımı: İstanbul'dan memleketine dönenlere teşvik verilecek! 

Hükümet, İstanbul'un nüfus yoğunluğunun azaltılması amacıyla resmen düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

EYT'den yararlanmak için bu detaya dikkat! Hemen bakın yoksa bu şekilde emekli olmanız imkansız!

Bir yandan EYT'de başvuru yoğunluğu sürerken diğer yandan hala emekli olup olmayacağını bilmeyen vatandaşlar da bulunuyor. Özellikle de prim borcu olanlar bu sorunu yoğun bir şekilde yaşıyor. Peki prim borcu olan EYT’li ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeli? İşte detaylar...

istanbul temdeki yoğunluğun sebebi ne Haberi

istanbul temdeki yoğunluğun sebebi ne

İstanbul'da TEM otoyolu Mahmutbey kavşağı Ankara istikametinde TIR devrildi. Kaza nedeniyle 2 şerit kapanırken, trafikte yoğunluk yaşanıyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi kazayla ilgili bir açıklama yaptı. 


Açıklamada, Mahmutbey İSTOÇ yolunda, Edirne ve Ankara istikametinde, bir TIR ve bir mıcır yüklü kamyonun devrilmesi sonucu yolun trafiğe kısmen kapandığını belirtilerek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Ekipleri ve İstanbul İtfaiyesi, Karayolları ile koordineli olarak yolu trafiğe açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bölge trafiğinde kazanın da etkisi ile yoğunluk arttı" denildi.


(Saat 17.10 itibariyle son...