17 / 05 / 2024

istanbul ulşaım projeleri

istanbul ulşaım projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: "İstanbul'un altyapısından ulaşımına kadar, sosyal dokuya kadar her alanda bugüne kadar 68,5 milyar lira yatırım yaptık ve devam ediyoruz" dedi.

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

En düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak? Son dakika şoku!

Emekli maaş zammının kök aylık üzerinden yapılacak olması kafaları karıştırdı. Peki en düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak?

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Dönüşüm Projeleri Özel Hesabı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31888 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

istanbul ulşaım projeleri Haberi

istanbul ulşaım projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un altyapısından ulaşımına kadar, sosyal dokuya kadar her alanda bugüne kadar 68,5 milyar lira yatırım yaptık ve devam ediyoruz" dedi.


Topbaş, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, AK Parti İstanbul milletvekili adayı Hasan Sert ve beraberindekilerle Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinden Yakacık'tan Kaynarca'ya erişecek Kartal-Kaynarca metro inşaatını inceledi.  


Çalışmalara ilişkin bilgi veren Topbaş, dünyanın ikinci metrosu, İstanbul'un da kısa metrosu olan ve yapımına 1873'te başlanıp yaklaşık 1976'da bitirilen Tünel'in, restorasyon çalışmaları sırasında sökülen panellerden birinin arkasından sigara kağıdı çıktığını, bunun da kendilerini duygulandırdığını söyledi.


Bunu orada çalışan birinin bir iz bırakmak için koyduğunu aktaran Topbaş, "Emek vermiş. Bugün de emeğini kullanıyoruz. Sizler de bir emek veriyorsunuz. Bir iş yapıyorsunuz. Yıllar sonra, belki bir asır sonra burada metrolar...