04 / 10 / 2024

istanbul yağış uyarıları

istanbul yağış uyarıları

İstanbul'da başlayan şiddetli yağış ve fırtınada metrekareye 5 ila 115 kg aralığında yağış düştü. Rüzgârın hızı 50 ila 105 km/saate ulaştı. Yağış ve fırtına etkisini kaybediyor.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 6 Şubat'ı hatırlattı: 'Bu kentteki tüm yapılar da yoruldu' dedi! Son dakika deprem uyarısı! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Mersin'de önemli açıklamalarda bulundu ve uyarılarını dile getirdi. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür'den 7 ve üzeri deprem beklenen İstanbul için uyarı: 4 milyon insanın can güvenliği yok!

 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem beklenen mega kent İstanbul için Prof. Dr. Naci Görür'den de canlı yayında da bazı yeni uyarılar geldi. Prof. Dr. Naci Görür konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 4 milyon insanın can güvenliği olmadığını söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan Marmara depremi uyarısı! En riskli ve en güvenli ilçeler hangileri?

17 Ağustos depremi 16 milyon insanı etkiledi, 17 binden fazla can kaybı yaşandı. Bu acı günün yıl dönümünde gündemden düşmeyen ve beklenen Marmara depremi ile ilgili Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni uyarılar.

Bankalar, olası bir İstanbul depremi için önlemlerini fazlalaştırıyor!

İstanbul'da yaşanması beklenen deprem ile tüm Türkiye’yi tedirgin ettiği kaydedildi. Bilim insanları, Türkiye'nin en büyük şehri olan İstanbul'un bir depremle sarsılabileceği uyarıları yaparken, bankalar şimdiden olası bir felaket için önlemler alıyor.

Hisseli tapusu olanlara 90 gün uyarısı! Aman dikkat eviniz ve arsanızdan olmayın!

Hisseli tapu sahiplerine çok kritik uyarılar yapılmaktadır. Yapılan bu uyarıları dikkate almayan vatandaşlar ise zor durumda kalıyorlar. Hisseli tapular oldukça yaygın olarak karşımıza çıksa da bu gayrimenkullerde yaşanan anlaşmazlıklar da son zamanlarda sorun oluyor. 

İstanbul'un deprem haritası güncellendi! İstanbul'un en riskli bölgeleri nereler?

Yaşanan depremlerin ardından bağımsız olarak yıkılan binalar İstanbulluları korkutuyor. Yapılan açıklamalarda, uzmanların Marmara hakkındaki büyük deprem uyarıları sonrası en riskli ilçelerin haritaları güncellendiği belirtildi.

İstanbul depremi için flaş uyarı: Uzman isim sahil yolunu işaret etti! 

Prof. Dr. Halit Özen, İstanbul'da meydana gelebilecek olası bir depremde, doğu-batı istikametinde sahil yolu, D-100 karayolu, TEM Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan meydana gelen 4 koridordan en az ikisinin açık tutulması gerektiğini belirtti. İşte o uyarılar...

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Buğra Gökce uyardı! Milyonlarca insanımız deprem tehlikesiyle karşı karşıya

Kent planlamacısı Buğra Gökce, başta İstanbul olmak üzere Türkiye'de deprem tehlikesi ile karşı karıya olan illerdeki yapı stoğunun durumuna göre uyarılar yaptı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

istanbul yağış uyarıları Haberi

istanbul yağış uyarıları


İstanbul'da başlayan şiddetli yağış ve fırtınada metrekareye 5 ila 115 kg aralığında yağış düştü. Rüzgârın hızı 50 ila 105 km/saate ulaştı. Yağış ve fırtına etkisini kaybediyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre Cuma günü saat 18.00 dan itibaren  İstanbul da başlayan şiddetli yağış ve fırtına  etkisini kaybediyor


Halen aralıklarla devam eden yağmurda metrekareye 5 ila 115 kg aralığında yağış düştü. Rüzgârın hızı 50 ila 105 km/saate ulaştı. İstanbul’da kuvvetli yağış etkisini kaybedecek ancak, molalarla bu gece saatlerine kadar bölgesel yerel olarak yağacağı tahmin ediliyor. 


Gece 01:00 sonrasında yağışın hafiflemesinin ardından kuvvetlenen rüzgar tabela uçması, ağaç ve direk devrilmesi, açık deniz seferlerinin aksamasına neden oldu. Şiddetli rüzgarın öğle saatlerine doğru etkisini kaybetmesi bekleniyor. Yağışlar yüzde 14'lere gerileyen...