13 / 05 / 2024

İstanbulda büyük yangınlar

İstanbulda büyük yangınlar

1980 yılında Fener'de bir kimyevi madde deposunda başlayan yangını rüzgar ve evlerdeki tüpgazların patlaması korkunç hale getirmiş. Yangında 46 ev tamamen, 3 fabrika ve 50 ev kısmen yanmış.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Altında fırın olan binalar büyük risk altında! İstanbul'da tam 4 bin binayı fırınlar eritiyor!

Mega kent İstanbul’da altında fırın olan binalar büyük risk altında. Bilim insanları fırınların ısısıyla beton ve demirin yapısının bozulduğunu belirtirken, İstanbul’da binaların altındaki toplamda 4 bin fırının yönetmeliğe uygun yapılmadığı belirtildi.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altın Kahini İslam Memiş büyük riski pat diye açıkladı! Görenlerin etekleri tutuştu

Altın fiyatlarındaki son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları yükselişe geçerken yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunu araştırırken  Altın Kahini İslam Memiş büyük riski pat diye açıkladı! Görenlerin etekleri tutuştu.

Profilo'da oh be kampanya varmış! Ankastre fırınlarda büyük fırsat! İşte Profilo ankastre fırın fiyat listesi...

Profilo kampanyalarına devam ediyor. ''Oh be kampanya varmış'' sloganıyla kampanyalarını müşterileri ile buluşturan profilo ankastre fırınlarda büyük indirim yaptı. Peki Profilo ankastre fırınlar ne kadar? İşte Profilo ankastre fırın fiyatları...

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Antalya Büyükşehir'den 4 aileye konteyner ev!

Antalya'nın Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti. 

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatları!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’ndeki ticaret ve konut alanı arsaları satışa çıkardı.

Antalya Büyükşehir'den evi yanan aileye prefabrik ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi Yeşilköy Mahallesi’nde önceki gün çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Cengiz ailesine prefabrik ev ve eşya yardımı yaptı.

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi!

Yalçınlar Batımahal Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 110 bin dolardan başlıyor. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor...

Batı Mahal Büyükçekmece yeni fiyat listesi!

Batı Mahal projesi Yalçınlar Group tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Fiyatların 1 milyon 110 bin dolardan başladığı projede ilk etap teslimlerine başlandı...

Gaziantep Büyükşehir'den 47.5 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 15 Temmuz, Umut, Aydınlar, Kızılhisar ve Körkün'de bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 19-20 Nisan'da gerçekleştirilecek gayrimenkullerin toplam bedeli 47 milyon 561 bin 708 TL olarak belirlendi.

Antalya Büyükşehir'den 11 milyon TL'lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat’taki yağmur suyu projesinde sona yaklaşıyor. Çalışmalar tamamlandığında, ilçede şiddetli yağışlarda yaşanan su baskınları ve göl manzaraları tarih olacak.

İstanbulda büyük yangınlar Haberi

İstanbulda büyük yangınlar



150 aile açıkta kaldı


Haliç'te bir mahalle kül oldu


Fener'deki bir kimyevi madde deposundaki infilaklarla başlayan yangını rüzgar ve evlerdeki tüpgazların patlaması korkunç hale getirdi. 

10 saat süren yangında 46 ev tamamen, 3 fabrika ile 50 ev kısmen yandı. Yangın bölgesindeki tüm yollar trafiğe kapandı.

Havaya ateş açan askerler evlerde uyuyanları ikaz ederek can kaybı olmasını önledi, 40 yaşındaki bir kadın kalpten öldü.

500 milyon lira zarara yol açan yangın sırasında dar sokaklarda kaçışanlar birbirini ezdi. 




  Fener, Mürselpaşa Caddesi üzerinde Nizami Ondalıkoğlu'na...