14 / 05 / 2024

istanbulda etin kilosu ne kadar

istanbulda etin kilosu ne kadar

1938 yılında alınan kararla İstanbul'un her semtinde et fiyatları aynı olacakmış. Bu karar herkes tarafından büyük memnuniyet uyandırmış. Etin kilo fiyatında 10 kuruş indirim yapılmış.

Sezon açıldı! Minekop balığı tezgahtaki yerini aldı: Kilosu 250 TL

Etinin lezzetiyle tanınan minekop balığının fiyatı şoke etti. Karadeniz’de tutulan 7 kilo ağırlığındaki Minekop balığı kilosu 250 liradan tezgahta yerini aldı. İşte detaylar...

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Gram altında inanılmaz iddia! Artuğ Çetin öyle bir tahminde bulundu ki duyan kuyumcuya ışınlanacak!

Şu anda gram altın fiyatı yaklaşık 1260 TL civarında seyrediyor ve altın piyasasında önümüzdeki aylarda yeni bir rekor beklentisi var. Son dönemde adından sıkça söz ettiren piyasa uzmanlarından Artuğ Çetin, gram altın hakkında ilginç bir tahminde bulundu.

Kirazın fiyatı can yakıyor! Kilosu 800 TL'den satılıyor!

Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden olan kirazın satışa başlaması kiraz severler tarafından merakla bekleniyor. Yılın ilk kirazı ise rekor satış ücreti ile can yaktı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ilk çıkan kiraz, fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti. Sezona iddialı bir giriş yapan kiraz, kilosu

Kırmızı altın! Açık artımayla sattılar! Kirazın kilosu; 800 TL

Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazı açık artırmayla kilosu 800 TL'ye satıldı. İşte detaylar...

Et fiyatlarında beklenen indirim geldi! Kilosu 140 TL'ye satılıyor!

Sürekli olarak yükseliş gösteren kırmızı etin kilosu 140 TL’ye sabitlendi. Ucuz et almak adına indirim kovalayan vatandaşlar için beklenen haber geldi. Tarım Kredi Kooperatif Market ve Et ve Süt Kurumu bir araya gelerek bir kampanya başlattı. İşte tüm detaylar…

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Karpuzun kilosu 35, dilimi 51 TL'den satılıyor! Fiyatlar yüksek gelince dilim karpuza talep arttı! 

Yaz meyvesi olan karpuz Nisan ayında tezgahlarda yerini aldı. İstanbul tezgahlarında görücüye çıkan İran karpuzu kilosu 35 liradan dilimi ise 51 liradan satışa sunuldu. 

Erik fiyatları görenleri hayrete düşürdü! Tanesi ayrı kilosu ayrı fiyata satılıyor! 

Ülke genelinde rağbet gören erik, tanesi 10 liradan, kilosu bin liradan satışa sunuldu. 

Ramazan ayı et fiyatları belli oldu! Fiyatlar sabitlendi! Et ve kıymanın kilosu tam bu kadar olacak!

Ramazan ayına sayılı günler kala çarşı ve pazarlardaki fiyatlar hareketlenmeye başladı. Et ve Süt Kurumu (ESK) da fiyat hareketliğinin önüne geçmek için önlemler aldı ve Ramazan ayı et fiyatları belli oldu. Et ve kıymanın kilosu tam bu kadar olacak!

Et fiyatları resmen uçuşa geçti! Avrupa’nın iki katına çıktı!

Zamlar dar gelirli insanların cebini yakmaya devam ediyor. Geçen yılın kasım ayında kilosu 100 TL’ye satılan karkas etin fiyatı bu ayın sonunda 170 liraya yükselirken kıymanın kilosu ise 220 lirayı buldu.

Migros’ta ete doyuracak indirim! Piliç baget kilosu 55 TL, piliç pirzola kilosu 56,90 TL! 19 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Çeşitli ürünlerinde her gün yeni indirimler yapan Migros Markette, Banvit Piliç Baget kilogramı 55 TLye, piliç pirzolanın kilosu 56 TL’ye düştü. Peki Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Hangi ürün kaç TL’den satılıyor?

istanbulda etin kilosu ne kadar Haberi

istanbulda etin kilosu ne kadar

İstanbul'un her tarafında et aynı fiyatla satılacak.

Et fiyatının ucuzlatılması kararı her tarafta memnuniyet uyandırdı.


Etten sonra ekmek ve süt meselesi hakkında kararlar verilecek.

Etin on kuruş ucuzlatılması hakkındaki karar, şehrimizde hem halk tarafından hem de alakadar mahafilde büyük memnuniyetle karşılanmıştır. Dün temas ettiğimiz salahiyettar zevat, hükümetin hayat pahalılıyla yapmaya karar verdiği mücadelede bu ilk kararın başlangıç teşkil edeceğine, bundan sonra diğer gıda maddelerinde de radikal kararlar alınacağını söylemişlerdir.


Et fiyatlarında yapılacak on kuruşluk tenzilatın 5 kuruşu doğrudan doğruya mezbahadan alınan resim ve ücretlere, diğer 5 kuruşu da kasaplık hayvanların nakil, satış ve tevzi işine dairdir. Et fiyatının ucuzlaması üzerine sarfiyat artacağından belediye resminin indirilmesi belediye varidatına tesir etmeyecektir.