07 / 05 / 2024

istanbulda yağış ne durumda

istanbulda yağış ne durumda

İstanbul'da şiddetli yağış etkili oldu. Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe sahil yolunda kavşaklarda ve yol kenarında biriken su birikintileri araç geçişlerini zorlaştırdı.

Kiracılar dikkat! Ev sahibine hakaret eden kiracıya ne olur?

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar ve sonrasında oluşabilecek olumsuz mahkeme süreçleri ve yeni hukuki kaideleri de gündeme getiriyor. Buna göre, bir kiracı ev sahibine hakaret ederse hangi yaptırımlar ile karşı karşıya kalabilir? Konu ile ilgili merak edilen tüm detaylar.

Engelli çocuğu olanlar dikkat! Engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

Engelli çocuğu olan anneler nasıl erken emekli olabileceklerini merak ediyor. Engelli çocuk annelerinin emeklilik yaşı öne çekiliyor. Peki engelli çocuk annesi nasıl erken emekli olur?

2023 halka arz şirketleri yatırımcıya ne kadar kazandırdı!

Borsa İstanbul’da 2023’de rekor sayıda halka arz gerçekleştirildi. Halka arzlarla birikte yatırımcı sayısı da arttı. Borsa Temel Analisti Tardu Barlas, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçen yıl halka arz edilen şirketlerin 30 Ocak'ta ulaştığı rakamları paylaştı.

Gayrimenkul yatırım fonu nedir, yatırımcıya ne gibi yararlar sağlar?

Gayrimenkul Hukuku alanında uzman Avukat Elvan Kakıcı Şimşek gayrimenkul yatırımları ile ilgili önemli detaylar vererek, bu alanda yatırım yapacaklar için yol haritası çizdi.

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

Kiracıların kirayı elden vermesi suç mu? Elden kira veren kiracıya ne ceza verilir?

Son zamanlarda konut sektöründe ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Kiracıların kirayı elden vermeleri durumunda herhangi bir ceza ile karşılaşıp karşılaşmayacakları merak ediliyor. Kirayı elden vermek suç mu? İşte haberin ayrıntıları...

Cem Çeliker hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Cem Çeliker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürttü? Enka İnşaat’ya ne iş yapıyor? İşte Cem Çeliker’in hayatı...

Son Dakika: Ayçiçek yağına 15 lira birden zam geldi! İşte yeni tarife

Toprak Mahsulleri Ofisi, mutfakların vazgeçilmez malzemesi yağ fiyatlarına 15 lira birden zam yaptı. Peki, TMO'da ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Emlakçıya ne kadar kapora verilir? Kapora nedir?

Adı sıklıkla duyulan kapora, birçok alım satım işlemlerinde başvurulan yöntemlerden biri. Hizmet, taşınır veya taşınmaz ürün satışlarında sıklıkla duyulan kapora nedir? Emlak alanında kapora nedir ve ne kadar verilir? İşte kapora hakkında bilinmesi gerekenler...

Az önce açıklandı! 2023 model Toyota Corolla'ya dev zam; İşte şoke eden Ağustos ayı fiyat listesi...

Toyota'da Ağustos ayı fiyatları açıklandı. Zamlı liste görenleri şoke etti. Peki Toyota Corolla'ya ne kadar zam geldi? İşte  Toyota Corolla 2023 Ağustos fiyat listesi...

Ford Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Fiesta’ya ne kadar zam geldi?

Ford’un adeta efsane haline gelen modeli Fiesta’nın temmuz ayı fiyatı belli oldu. Ford, yaptığı açıklamada Fiesta modeline zam yaptığını belirtti.

Adeta bir uzay gemisi! Hyundai Staria’nın yeni fiyatı belli oldu! Staria’ya ne kadar zam geldi?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, mayıs ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da yeni fiyatını duyurdu.

Hyundai Elantra'da dev kampanya! Şimdi al, 2023 Kasım’da öde! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Hyundai Elantra'nın 2023 yılı nisan fiyat listesi paylaşıldı. Elantra'nın yeni fiyatını görenler çok şaşırdı. Peki Hyundai Elantra'ya ne kadar zam geldi, özellikleri neler? İşte detaylar...

istanbulda yağış ne durumda Haberi

istanbulda yağış ne durumda

İstanbul'da sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağış bir çok ilçede etkili oldu. 


Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe sahil yolunda kavşaklarda ve yol kenarında biriken su birikintileri araç geçişlerini zorlaştırdı. Sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar otobüs duraklarına ve köprü altlarına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.


Bu arada itfaiye ekipleri Maltepe ilçesinde aldıkları yoğun ihbarları değerlendirerek su tahliyesi yaptı. Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde Yarıcı Sokak üzerinde bir lojmana yıldırım isabet etmesi sonucu yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.


Avrupa Yakası'nda Sarıyer, Şişli, Kağıthane, Zeytinburnu, Fatih, Beşiktaş, Bayrampaşa, Arnavutköy, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ilçelerinde kısa süreli şiddetli yağışlar görüldü. 




İstanbul'da sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağış bir çok ilçede etkili oldu. 


Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe sahil yolunda...