09 / 05 / 2024

italyan ceo lar

italyan ceo lar

Roma'da düzenlenen Diplomasi Festivali kapsamında, Astaldi'den, Ferrero'ya kadar birçok şirketin CEO'su, Türkiye'deki yatırım deneyimlerini anlattı. Etkinliğe, İtalyan iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı...

JPMorgan CEO’sundan ticari gayrimenkul uyarısı: Daha büyük sorunlar yaşanacak! 

Ticari gayrimenkullerin kriz yaratma potansiyeli bir süredir gündemde yer alıyor. JPMorgan CEO’sundan ticari gayrimenkuller ile ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte ayrıntılar... 

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Mars International CEO'su: Yabancıya konut satışı 2025 yılında yeniden canlanacak!

Türkiye'de konut satışları ve fiyatlarının seyri merakla takip ediliyor. Mars International CEO'su Hakan Bucak, gayrimenkul sektördeki son gelişmeleri anlattı. İşte Bucak'ın emlak piyasasına ilişkin değerlendirmeleri...

Çip üretiminde Türkiye anahtar ülkelerden birisi olacak!

Yongatek Microelectronics Genel Müdürü Ali Baran, ABD'deki önemli şirketlerin CEO'larının 21. yüzyılda petrolün yerini çipin alacağını söylediğini belirterek, "Türkiye açısından bu konuyu bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.

Dev şirketlerin karları düşünce CEO maaşları kırpıldı! Hangi CEO’nun maaşı ne kadar oldu? Kimlerin maaşı kesildi?

Milyar dolarlık gelire sahip olan finans ve teknoloji şirketleri, aldıkları tasarruf önlemleri kapsamında bir yandan işten çıkarmalara başlarken, CEO maaşlarında kesintiye gidiyor.

Netflix'in yeni CEO'ları doğruladı! Şifre paylaşımı sona erecek

Netflix'in iki yeni CEO'su (CEO) Ted Sarandos ve Greg Peters, şimdi Bloomberg ile yaptıkları bir röportajda , şifre paylaşımının sona ermesinin ne anlama geleceği hakkında daha fazla ayrıntı verdiler.

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdi

Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ve Ethereum mucidi Vitalik Buterin, kripto paraya yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. CZ, kripto piyasasındaki krizler nedeniyle ‘Bitcoin artık öldü’ diyenlere de yanıt verdi.

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!

Zengin aileler arasında dadı yarışı başladı. 'Profesyonel Türk dadılar' neredeyse bir müdür, bir CEO kadar maaş alıyor.

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.

Yabancılar ve gurbetçiler Türkiye'deki konutlara akın ediyor!

View Yapı Genel Müdürü (CEO) Ali İmran Bozdoğan, dolar ve Euro'daki artışın ardından yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye'deki markalı konut projelerine ilgidinin yükseldiğine dikkat çekti. Metafor Ankara projesine yabancılar ve gurbetçilerden ilginin yoğun olduğunu dile getirdi.

italyan ceo lar Haberi

italyan ceo lar


ROMA'da 4'üncüsü düzenlenen Diplomasi Festivali kapsamında Türkiye'nin Roma Büyükelçiliği'nde, "İtalya-Türkiye hangi iş modelleri?" konulu bir konferans gerçekleşti. Türkiye'de yatırım yapan, birçok şirketin CEO'su, Türkiye deneyimlerini anlattı. Büyükelçi Hakkı Akil ve eşi İnci Akil'in ev sahipliğinde, Gamberini Sarayı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, İtalyan iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı. Haberine göre gazeteci Pino Buongiorno'nun moderatörlüğünde yapılan konferansta konuşan Büyükelçi Akil, "Cumhuriyet'in 100. 

yılma denk gelen 2023'te dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasına girmeyi hedefliyoruz" dedi.

İtalya Dışişleri Bakan Yardımcısı Lapo Pistelli ise, Türkiye'nin son yıllarda yatırımcılar için çok pozitif imkanlar sunduğunu dile getidi, Avrupa'da olmayı hak ettiğini söyledi. İtalyan Sanayicileri Genel Birliği (Confindustria) Başkan Yardımcısı Aurelio Regina, Türkiye'nin de bir dönem ekonomik durgunluk yaşadığını hatırlatarak, "Ancak bundan kurtulmayı hemen başardı" dedi....