17 / 05 / 2024

İvriz Köyü Çevre Düzenleme Projesi

İvriz Köyü Çevre Düzenleme Projesi

Halkapınar Kaymakamlığı "İvriz Köyü Çevre Düzenleme Projesi"yle İvriz köyünü alternatif turizm merkezi yapmayı hedefliyor. Projeyle, bölgenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin çeşitlendirilerek, cazibesinin arttırılması amaçlanıyor.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Bakan Özhaseki müjdeyi verdi: 6 ay içinde 100 bin civarında köy evini bitireceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 200 bin evin yapımına başladıklarını belirterek, 6 ay içinde 100 bin civarında köy evinin biteceğinin müjdesini verdi.

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Dededen miras kalan köy evlerine yıkım kararı! Köylüler ayaklandı!

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kıran mahallesindeki köy evleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı talimatıyla Menteşe Belediyesi araçları tarafından ‘kaçak’ gerekçesiyle yıkılıyor.  Kıran köylüleri, yıkıma tepki göstererek araçların önüne durdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı önceden iptal etmişti! İkizdere'deki kıyım için tekrar kollar sıvandı!

Fevzi Reis’in şirketi Reis RS Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İkizdere’deki kıyım için kolları yeniden sıvadı.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde yüz bin köy evimizi gelişmiş ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Depremzedeler için inşa edilen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden etkilenen şehirlerde inşası süren 200 bin konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evinin sene sonuna kadar sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını dile getirdi.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Nurdağı'nda depremzedeler köy evlerine yerleşti! Bakan Kurum köy evlerinin videosunu paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Nurdağı ilçesinde inşası tamamlanan ve depremzedelerin yerleştiği köy evlerinin fotoğraflarını paylaştı. Bakan Kurum, konu ile ilgili açıklamada da bulundu. İşte ayrıntılar...

Nurdağı'nda Depremzedeler İçin Yapılan Köy Evleri Bayramda Teslim Edilecek!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde inşa edilen köy evlerinin tamamlanmasıyla ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu evlerin bayramda hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

İvriz Köyü Çevre Düzenleme Projesi Haberi

İvriz Köyü Çevre Düzenleme Projesi
Halkapınar Kaymakamlığı "İvriz Köyü Çevre Düzenleme Projesi"yle İvriz'i, alternatif turizm merkezi yapmayı hedefliyor.
Projeyle, bölgenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin çeşitlendirilerek, cazibesinin arttırılması amaçlanıyor.
Halkapınar Kaymakamlığı'nın, Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Alt Yapı Mali Destek Programı kapsamında, yaklaşık 5 yüz bin lira bütçeli "İvriz Köyü Çevre Düzenlemesi" projesinin, MEVKA tarafından da kabul edilmesinin ardından çalışmalara başlandı.
Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, proje kapsamında İvriz Kaya Anıtı etrafında yapılacak düzenleme çalışmalarıyla, bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısını arttırmayı ve turistlerin konaklama sürelerini uzatmayı amaçladıklarını söyledi.
Projeyi yapmaktaki bir diğer amaçlarının da ürün satışı yapan insan sayısını ve İvriz'de faaliyet gösteren işletme sayısını çoğaltmak olduğunu belirten Kocabey, "Bölge insanının ekonomik seviyesinin iyileştirilmesini hedefliyoruz. Özelde Konya ve Karaman illerinin, genelde ise ülkenin tanıtımının hedeflendiği bu projede,...