29 / 04 / 2024

izmir deprem çadırları 2020

izmir deprem çadırları 2020

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremden evleri zarar gören ve evlerine girmeye korkan vatandaşlar için İzmir Valiliği tarafından toplanma alanları açıklandı. Bayraklı Aşık Veysel Rekreasyon ve Ege Üniversitesi Kampüs Alanı’nda çadır kurulacak.

Deprem uzmanı açıkladı: 3 adımda kentler depreme nasıl hazırlanır?

Deprem bilimci, Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür, X sosyal medya hesabından 3 adımda kentlerin depreme nasıl hazırlanacağını açıkladı. İşte Görür'ün o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Bakan Özhaseki: Deprem bölgesindeki beton fırsatçıları geri adım attı!

Afyonkarahisar’da bir dizi temaslarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki fahiş beton fiyatları ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki beton fırsatçılarının geri adım attığını söyledi.

Adıyaman'da 16 bin 433 adet deprem konutu sağlam zeminli yeni yerleşim alanında yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, deprem konutları sağlam zeminli yeni yerleşim alanında hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan 12 yıl önceki Van depremini hatırlattı: Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depremle ilgili anısını paylaşan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan,'' Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.

TOKİ İzmir deprem konutlarının teslimleri tamam: 3 bin 887 adet deprem konutu afetzedelere teslim edildi!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir Seferihisar merkezli yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra, TOKİ tarafından inşa edilen 3 bin 887 adet konutun teslimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Son Dakika AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Adıyaman'ın Sincan ilçesinde deprem oldu. Saat 23:01'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

BİM'de 4-5 kişilik çadır 699 TL! 2 kişilik çadır 499 TL! Stanley termos 519 TL! BİM 19 Mayıs aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 19 Mayıs 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda otomatik çadırlar dikkat çekti. İşte BİM 19 Mayıs 2023 aktüel ürünler kataloğu...

SON DAKİKA: Adıyaman'da 4,6 şiddetinde deprem!

SON DAKİKA: Saat 23.20'de, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.

İzmir deprem konutlarında son etapların sahipleri belli oldu!

İzmir'de 30 Ekim 2020'deki depremden sonra Bayraklı'daki rezerv alanda inşa edilen toplamda 1216 konut ve 32 iş yerinin sahipleri yapılan kura çekilişiyle belli oldu.

A101 Aktüel Kataloğu 13 Nisan 2023! Bu hafta bahçe ürünleri, kamp çadırları, Airfryer'lar ve elektronik ürünler satışta!

A101 market zinciri, ekonomik faktörler nedeniyle tercih edilen en popüler market zincirlerinden biridir ve 13 Nisan'da geçerli olacak indirimli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu yayımlandı.

2023 iftar çadırı nereye kurulacak! Yenikapı, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar için iftar yerleri belli oldu!

Ramazan ayı, sadece aç kalmak değil aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsattır. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği bu mübarek ayda, İstanbul'da belediyeler ve hayırseverler tarafından belirlenen noktalarda iftar çadırları kurulmaktadır.

izmir deprem çadırları 2020 Haberi

izmir deprem çadırları 2020

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında depremden evleri zarar gören ve evlerine girmeye korkan vatandaşlar için İzmir Valiliği tarafından toplanma alanları açıklandı.

Sözcü'den İlker Kılıçaslan'ın haberine göre; İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Bayraklı Aşık Veysel Rekreasyon ve Ege Üniversitesi Kampüs Alanı’nda toplam 400 çadırın kurulacağını belirtti. 

İzmir'de yaşanan depremin ardından arama ve kurtarma çalışmaları sürerken, İzmir Valiliği toplanma alanlarını belirledi. Depremden evleri zarar gören ve deprem korkusu sebebiyle evine giremeyen vatandaşlar için şimdilik iki bölgede çadır kurulacak.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, çadır kurulacak alanları şu şekilde paylaştı: 

“Kıymetli İzmirliler öncelikle geçmiş olsun. Vatandaşlarımızı toplanma alanlarına davet ediyorum

Çadır kurulacak alanlar:

1.Bayrakli Aşık Veysel Rekreasyon Alanı, 200 çadır

2.Ege Üniversitesi.Kampus Alanı 200 çadır 1000+1000=2000 kişi''

İzmir’de yıkımların nedeni yanlış imar mı?