02 / 05 / 2024

izmir karşıyakada kentsel dönüşüm

izmir karşıyakada kentsel dönüşüm

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy pazaryerinde Roman vatandaşlarla buluştu. Mahalle halkı tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Akpmar, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı...

İzmir Karşıyaka’daki kritik planlar yargıya taşındı!

İzmir'in imar planları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı ve Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi kentsel dönüşüm planları da yargıya taşındı. 

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 5 maddelik kentsel dönüşüm önerisi!

2012 yılında çıkarılan kentsel dönüşüm düzenlemesinden sonra 6 Şubat depremleri de dikkate alınarak yeni kentsel dönüşüm yasası yürürlüğe girdi. Ancak yeni yasanın onaylanmasının ardından tartışmalar devam etti. 

Japon deprem uzmanından İzmir Karşıyaka uyarısı: Dikkat edilmeli, zemin çok kötü!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İzmir Karşıyaka'daki deprem riskine dikkat çekti ve uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm tam gaz! Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı 2. etap için imza atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Gaziemir Aktepe Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı’nda 300 bağımsız birimi kapsayan 2. etabın inşasını başlatacak imzayı attı. Soyer, konuyla ilgili açıklamalarda da bulundu...

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

İzmir Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı olağan Meclisi'nin 3'üncü oturumu yapıldı. Meclis oturumunda ise Uzundere'de yapımı planlanan 4'üncü etap kentsel dönüşüm çalışmaları masaya yatırıldı.

izmir karşıyakada kentsel dönüşüm Haberi

izmir karşıyakada kentsel dönüşüm

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy pazaryerinde Roman vatandaşlarla buluştu. Mahalle halkı tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Akpmar, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı. Ornekköy'ün en büyük sorununun kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çeken Akpmar, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde olduklarını söyledi. En kısa sürede çalışmalarrn başlayacağını belirten Akpmar "Dönüşüm yerinde yapılacak. Vatandaşlarrn hakkım koruyacağız. Çocuklarımızın oynayacağı park ve oyun sahalarını düzenleyeceğiz" dedi. 

Roman vatandaşlarm işsizlik sorununu çözmek için de çaba sarf edeceklerini belirten Başkan Akpmar "Çocuklarımızın daha güzel bir Karşıyaka'da yaşaması için çalışıyoruz. Ne yazık ki en büyük sorun işsizlik. Belediye olarak herkese iş vermek mümkün değil ama yeni istihdam olanakları yaratmak ve farklı dinamikleri harekete geçirmek için mücadele edeceğim" diye konuştu. 


Herkese eşit hizmet Karşıyaka'nm her mahallesine...