07 / 05 / 2024

izmir otel projeleri 2015

izmir otel projeleri 2015

İzmir'de Cumhuriyet Meydanı ile Pasaport arasındaki bölgeye 300 milyon liralık yatırımla 5 yeni otel yapılıyor. Otellerin 2016 yılında hizmete girmesi planlanıyor. Otellerde yaklaşık 500 yatak bulunacak.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıldızlı ve 75 oda kapasiteli otel projesi için düğmeye bastı.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

izmir otel projeleri 2015 Haberi

izmir otel projeleri 2015

İzmir'de Cumhuriyet Meydanı ile Pasaport arasındaki bölgeye 300 milyon liralık yatırımla 5 yeni otel yapılıyor. Otellerin 2016 yılında hizmete girmesi planlanıyor. Otellerde yaklaşık 500 yatak bulunacak. Bölgede daha önce yapımları tamamlanmış 32 otel bulunuyor .İzmir'in yeni oteller bölgesi Pasaport, Alsancak, Montrö üçgeninde 300 milyon liralık yatırımla 5 yeni otel daha yapılıyor. Bölgede dana önceden yapımı tamamlanmış 32 otel bulunuyor. Swissotel Büyük Efes, Hilton, Mövenpick, Ege Palas, Kordon Otel, My Hotel, Key Hotel, Kilim Otel gibi tesislerin yer aldığı bölgede inşaatı süren - -ı otellerin 2016 yılı ortasına kadar hizmete girmesi bekleniyor. Bölgedeki yatak kapasitesi 500 artarak 5 bin 500'e yükselecek. 32 otel için 2.7 milyar liralık yatırımın yapıldığı alanda, 5 otelin inşaatının tamamlanmasıyla birlikte yatırım miktarı 3 milyar liraya...