24 / 07 / 2024

İzmir turizmine MSC katkısı

İzmir turizmine MSC katkısı

Nisan ayı meclis toplantısında şirketin İzmir'e gelen iki gemisinden birini İzmir'den çektiğini söyleyen Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk, 30 seferin iptal olduğunu açıkladı.

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Msc Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Msc Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Meriç Selçuk Çetinkaya tarafından kuruldu.

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Ramazan Atakur tarafından kuruldu.

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nodır Rustamov ve Emre Kandemir ortaklığında kuruldu.

Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi mecliste!

Bartın ilinde hayata geçirilmesi planlanan Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de 'İnciraltı planı' beklentisi!

İzmir'in en değerli alanlarından birisi olan Balçova ilçesi İnciraltı bölgesinde bulunan toplam 5 bin dönümlük tarım alanının, sağlık turizmine açılması için yeniden planlanmasını isteyen hak sahiplerinin bekleyişi devam ediyor.

Msc Mühendislik Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Msc Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Msc Mühendislik Şirketi'nin merkez nakli Esenler'e yapıldı. 

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Eliteword Hotels Sapanca turizmine katkı sağlayacak!

Sapanca’da inşa edilen Eliteword Hotels yatırımcılarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşa edilen yeni otel hem ilçemiz hem şehrimiz turizmine büyük katkı sunacak, yerel ekonomiyi canlandıracaktır" dedi.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık ve turizm merkezi olmalı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'in yılan hikayesine dönen Balçova İnciraltı planlarının artık yürürlüğe girerek bölgenin sağlık ve termal turizmine açılmasını umut ediyoruz" dedi.

Küçük Venedik kültür turizmine kazandırılacak!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Arkeoloji Bölümü tarafından yürütülen arkeolojik çalışmalarla, "Küçük Venedik" olarak nitelendirilen Nilüfür ilçesindeki Gölyazı Mahallesi, kültür turizmine kazandırılacak.

İzmir turizmine MSC katkısı Haberi

İzmir turizmine MSC katkısı

İzmir'in her geçen gün kan kaybeden kruvaziyer turizmine bir darbe de MSC şirketinden geldi. Nisan ayı meclis toplantısında şirketin İzmir'e gelen iki gemisinden birini İzmir'den çektiğini söyleyen  Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk, 30 seferin iptal olduğunu açıkladı.


İzmir'in kruvaziyer turizminde bir darbe daha aldığını belirten Öztürk,  kruvaziyerin dev firması MSC'nin İzmir'den elini çektiğini belirterek, "Kruvaziyerde asıl amaç para kazanmak değil. Asıl amaç İzmir'i dünyaya tanıtmak. Kruvaziyerde en fazla düşüş İzmir'de. Son aldığımız habere göre de MSC şirketi, iki gemisinden bir tanesini iptal etti. 2016 yılı için İzmir'e düzenlenecek 30 sefer iptal olacak. Kruvaziyerde Uzakdoğu'nun yıldızı yükseliyor. Dünyadaki gemilerin birçoğu bu bölgeye gidecek. Akdeniz'de her yerde savaş var. Limanlardan alınan vergiler pahalı"  dedi.


Düşüşü rakamlarla açıklayan Öztürk, "Kruvaziyer sektörü hem ülkemizin...