28 / 07 / 2024

izto toki projelerine karşı mı çıkıyor

izto toki projelerine karşı mı çıkıyor

zmir'de 15-20 katlı, kalitesiz TOKİ konutlarını istemediklerini söyleyen İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'i biz inşa ettik. Devletten para almadan, kooperatifler kurarak inşa ettik" dedi

Temmuz ve Ağustos 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen yeni projelerine başvuru yapmak isteyen neler yapması gerektiğini araştırıyor. İşte E-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu...

E-devlet'ten TOKi Mayıs projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ'nin Mayıs 2024 projelerine nasıl başvuru yapacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurularında son dakika!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mayıs 2024 projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki TOKİ Mayıs 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Hem Nisan hem de Mayıs 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ 2024 projelerine nasıl başvurulur?

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Nisan 2023 kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ projelerine başvuranlar aman dikkat!

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Nisan 2023 kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul projelerine başvuranlar aman dikkat, bu tarihleri sakın kaçırmayın...

TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak? TOKİ projelerine başvuranlar bu habere dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerine başvuranlar "TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak?" sorusunun yanıtı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki TOKİ para iadeleri ne zaman yapılacak? TOKİ projelerine başvuranlar bu habere dikkat...

TOKİ projelerine devam ediyor! 204 iş yeri sahiplerini bekliyor! İşte detaylar!

TOKİ projelerine devam ediyor. TOKİ 204 iş yerini açık artırma yolu ile satışa çıkardı. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? 2022 sosyal konut projelerine başvuru şartları nedir?

TOKİ sosyal konut projelerine dair her detay araştırılıyor. Peki TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? İşte detaylar!

TOKİ projelerine nasıl başvurulur?

TOKİ projelerine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ projelerine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı ve merak edilen detaylar...

izto toki projelerine karşı mı çıkıyor Haberi

izto toki projelerine karşı mı çıkıyor


İzmir'in arazisi çok kısıtlı bir kent olduğunu dile getiren Başkan Aziz Kocaoğlu, "Biz bu kentte 5 bin hektar alandaki kent dönüşüm bölgesinde, 14 ana bölgede belirlediğimiz yerde yapacağız. 

Burada yapılacak kent dönüşümünde çok dikkatli olmamız lazım. Az çok bir yoğunluk artışı söz konusu olacaktır. Önemli olan bu artışın oranıdır. 

Bu kenti kent yapacaksanız eğer, 22. yüzyılın kentini bugünden planlamak zorundayız. Sürekli yap-bozla kaynaklar israf ediliyor" dedi. 

Kadifekale'de bugüne kadar Türkiye'de yapılan en adil projeyi gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan, "Projenin tek eksik ayağı konutları TOKİ'nin yapmasıdır" dedi. 

İzmir'de 15-20 katlı, kalitesiz TOKİ konutlarını istemediklerini söyleyen İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'i biz inşa ettik. Devletten para almadan, kooperatifler kurarak inşa ettik. Bizim bu birikimimizi ve ihtiyacımız olmadığını dikkate alarak TOKİ'nin gelip burada...