04 / 05 / 2024

kadıköyde konut fiyatları

kadıköyde konut fiyatları

Bağdat caddesinde kara tarafında caddeye ve semte bağlı olarak daire satış metrekare birim fiyatı ortalama 13-15 bin TL civarında, Sahil tarafında ise satış rakamları genellikle Amerikan doları bazında belirleniyor.

Kadıköy'de konut fiyatları son beş yılda yüzde 100 arttı!

Keller Williams, İstanbul’un yaşanabilir ilçeler listesinde ilk sıralarda yer alan Kadıköy’ün emlak piyasasını inceleme altına aldı. Son 5 yılda gayrimenkul değerlerin yüzde 100 oranında arttı.

Kentsel dönüşümle birlikte eski yapılar değerlendi!

Gayrimenkul sektörüne hareket katan kentsel dönüşüm sektöre hareket katarken, aynı zamanda dönüşümün yapıldığı bölgelerdeki eski yapıların fiyatını da artırdı. Eski yapıların değeri astronomik rakamlara çıktı...

Dönüşümle evlerin değeri katlandı ama satıp çıkan azaldı!

Dönüşümün yoğunlaştığı kent merkezlerinde eski yapıların değeri astronomik rakamlara çıktı. Yeni trend ise evi satıp çıkmak değil, yenilemeyi beklemek. Kadıköy'deki eski binaların fiyatını yeni yapıların fiyatına yaklaştırdı...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları art arda 5. ayda da artış gösterdi. Halifax tarafından açıklanan resmi rakamlara göre fiyatlar Ocak ayına göre yüzde 0,4'lük bir artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları düşerken, kiralar arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2023 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 2,1 azalırken, ortalama konut kiralarında ise Aralık 2023'te yüzde 6,2 artış yaşandı.

Konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya! Birleşik Krallık'ta konut fiyatları yüzde 1,8 düştü!

Nationwide Building Society'nin merakla beklenen son raporu, konut fiyatlarında bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,8'lik bir düşüşe işaret ederken, Birleşik Krallık konut piyasası önemli rüzgarlarla karşı karşıya kaldı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

Almanya’da konut fiyatları fahiş oranda artınca Almanlar köylere göç etmeye başladı!

Büyük kentlerde konut fiyatlarının fahiş oranda artmasından sonra Almanlar, köylere yönelmeye başladı. Ayrıca, evden çalışma sistemi de köye göçü hızlandırdı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Satılık konut fiyatları 1 yılda yüzde 191,4 yükseldi! O iller İstanbul'u bile geride bıraktı!

BETAM verilerine göre, satılık konut fiyatları Ekim ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 191,4 arttı. Küresel konut fiyatlarında gerileme yaşanırken, Türkiye'deki konutların reel fiyatlarındaki yükseliş ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Küresel konut fiyatlarında gerileme başladı: O ülkede sert düşüş!

Küresel konut fiyatları gerilemeye başladı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, İngiltere'de konut fiyatları, faizlerdeki artışın emlak piyasasını vurmasıyla 2021 yılının Şubat ayından bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirdi.

Küresel konut fiyatları yerle bir oluyor! Sıra Türkiye'de mi?

Küresel konut piyasasında resmen alarm zilleri çalmaya başladı. Merkez bankalarının faizleri artırması, kredi faizlerini ve  konut maliyetlerini yükseltirken talebin de düşmesine neden oldu. Uzmanlar küresel konut fiyatları beklentilerini açıkladı. Peki küresel konut fiyatları düşecek mi? 

kadıköyde konut fiyatları Haberi

kadıköyde konut fiyatları

Bağdat caddesinde kara tarafında caddeye ve semte bağlı olarak daire satış metrekare birim fiyatı ortalama 13-15 bin TL civarında, Sahil tarafında ise satış rakamları genellikle Amerikan doları bazında belirleniyor. Sahile yakınlığına bağlı olarak metrekare birim fiyatları 8-10 bin Amerikan doları civarında. Döviz kuru yükselse dahil satışların döviz cinsinden yapılmaya devam edeceği kanaatindeyim. Bina içlerinde kullanılan malzemeler ithal olduğundan bu durum da direkt fiyatlara etki ediyor. 

Özellikle Bağdat Caddesi ve sahil tarafında yenilenen binalar çevreci özellikler taşıyan yeni binalar olarak inşa ediliyor. Ancak maalesef binaların bodrum katlarına yapılan bir ya da iki katlı kapalı otopark alanları trafik sorununu çözmeyen yönelik olsa da bu durum Kadıköy'de alışık olduğumuz bahçelerin ve ağaçlık alanları etkiliyor." dedi.  İşin profesyoneli olarak ev sahiplerinin depreme dayanıklı, güvenli...