10 / 05 / 2024

kadın girişimcilere özel kampanyalar

kadın girişimcilere özel kampanyalar

ERA Türkiye, özel hazırladığı paketle ile kadın girişimcilere destek sağlayarak onlara başarılı bir iş hayatının kapılarını açıyor. ERA Türkiye, kadın girişimcilere ayrıcalıklı destek paketleri sunuyor...

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

KPSS puanı ile üniversiteye kadın erkek personel alımları yapılacak!

Personel alımı haberi bekleyenlere yine güzel bir haber geldi. Yapılan açıklama kapsamında aktarılan son habere göre Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında üniversite personel alım ilanı açıklandı. Sözleşmeli olarak yapılacak personel alımına kadın erkek başvuru yapılabileceği bildirildi.

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

ŞOK’ta indirim şöleni başladı! Kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’un Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yılı özel olarak düzenlediği indirim kampanyasının yeni ayağı bugün başlıyor. Buna göre, kadın sabahlık 299 TL’ye, mutfak rafı 499 TL’ye, TV ünitesi 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

ŞOK’ta Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü!

ŞOK’a yeni haftaya özel büyük indirimler tüm ŞOK marketlerde başlıyor. Bu doğrultuda, tak- Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü. İşte 7 Ağustos Pazartesi Pazar ŞOK fiyat listesi...

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Halkbank'tan süper müjde kısa süre önce geldi. Halkbank müşterisi olun olmayın bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın girişimcilere Halkbank aracılığıyla faizsiz kredi imkânı sağlanacağını açıkladı. Faizsiz kredi haberinin detayları da çok geçmeden ortaya çıktı.

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

KOSGEB, hibe destekleriyle girişimcilere yeni bir fırsat sunuyor. 50 bin TL tutarında hibe kredisiyle iş kurmak isteyenler, artık daha hızlı şekilde finansman desteğinden yararlanabilecekler.

İş Bankası kadın girişimcilere 100 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak

Türkiye İş Bankası, şirketlerin finansmanı yoluyla kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman desteği sağlayacağını taahhüt etti.

kadın girişimcilere özel kampanyalar Haberi

kadın girişimcilere özel kampanyalar

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yenilikler getiren ERA Türkiye, franchising alanında kadın girişimcilere özel destekler sunuyor

Gayrimenkul sektöründe dünyada ve Türkiye’de en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye, özel hazırladığı paketlerle kadın girişimcileri destekleyerek onlara başarılı bir iş hayatının kapılarını açıyor.

Ülkemizde kadınlarımızın iş yaşamında girişimci olarak yer alması, kendilerini daha bağımsız hissetmeleri ve özgür hareket edebilmeleri gerektiğinin altını çizen ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “Her alanda olduğu gibi gayrimenkul alanında da kadınlar daha titiz ve çalışkanlar. Ev seçimi kararının verilmesinden idaresine kadarki tüm süreçlerde kadının rolü düşünüldüğünde, kadın gayrimenkul danışmanlarının ve girişimcilerinin hem sayısı hem de başarıları gittikçe artan oranda fark yaratmaktadır” dedi. 

Can Ekşioğlu ayrıca, kayıt dışı istihdamın azaltılması ve kadınların sosyal hayata katılımlarının sağlanması için kadın girişimcilerin...