28 / 04 / 2024

kağıthane inşaat projeleri

kağıthane inşaat projeleri

Fabrikalar diyarı Kağıthane'de rezidanslar yükseliyor. Kağıthane satılık ev fiyatları ise 215 bin TL'den başlıyor 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Kağıthane satılık ev fiyatları....

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaya ve Onur Aytaç ortaklığında kuruldu.

kağıthane inşaat projeleri Haberi

kağıthane inşaat projeleri

Merkezi konum avantajının yanı sıra kentsel dönüşüm projeleriyle hızla kabuk değiştiren Kağıthane’de, eski fabrika binalarının yerini lüks plazalar alıyor. Tarihte İstanbul'un en gözde semtlerinden biri olan Kağıthane, yanlış büyümenin etkisiyle popülerliğini zaman içinde kaybediyor. Fabrikalaşmanın ve bunun doğal sonucu olarak gecekondulaşmanın önemli derecede hissedildiği bir yer konumuna gelen bölge, son dönemlerde yapılan stratejik projeler ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile eski popülerliğini kazanmaya başladı.




Eski fabrikaların yerinde rezidanslar yükseliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm bölgesi seçilmesinin ardından dönüşümün en hızlı yaşandığı ilçelerden birisi olan Kağıthane’deki mevcut sanayi alanları teker teker konut, rezidans, ofis ya da alışveriş merkezi projelerine dönüşmeye başladı. 


Maslak'a...