29 / 04 / 2024

kahramanMaraş Ağcalı Rekreasyon Alanı ne durumda

kahramanMaraş Ağcalı Rekreasyon Alanı ne durumda

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Galatasaray’dan deprem bölgesine 300 yeni konut müjdesi!

Galatasaray’ın deprem bölgesine 300 konut inşa edileceği öğrenildi. Konutların 100’ü Hatay’a, 100’ü Adıyaman’a ve 100’ü de Kahramanmaraş’a yapılacak.

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Son Dakika Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem: AFAD az önce duyurdu

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Kahramanmaraş'a bağlı Dulkadiroğlu ilçesinde büyüklüğü 3.6 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş'a 112 bin 414 deprem konutu yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş’a, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 deprem konutu yapılacağını açıkladı.

Kocaeli'den Kahramanmaraş'a 150 adet konteyner desteği!

Kocaeli'nin Darıca, Körfez ve Dilovası ilçe belediyeleri, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'a 150 konteynerlik geçici yerleşim birimi kuracak.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 121 konutluk 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 697 yeni konut geliyor! 

Dar gelirliler için toplamda 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş'ta da 697 konut inşa edecek. 

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit’te 240 ay vadeyle! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün itibarıyla resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Kahramanmaraş’ta da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 2 yeni proje müjdesi! Tarihler belli oldu!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Kahramanmaraş projesi için start verdi! O ilçeye 121 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Çağlayancerit projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

kahramanMaraş Ağcalı Rekreasyon Alanı ne durumda Haberi

kahramanMaraş Ağcalı Rekreasyon Alanı ne durumda

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerinde tamamlanan Kentsel dönüşümün ardından 215 bin metrekarelik bir alanda yapılacak olan Ağcalı Rekreasyon Alanı’nda yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erkoç, yapılacak proje uygulamaları hakkında bilgi aldı. Rekreasyon Alanında Neler Olacak? Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan Ağcalı Rekreasyon Alanı tamamlandığında sadece Kahramanmaraş’a değil civar illere de hizmet verecek bir kapasiteye sahip olacak. Rekreasyon alanı içerisinde; Skate Park, Yapay Gölet, Bahçıvan Çocuk Kulübü, Gençlik Merkezi, Japon Bahçesi, Çocuk Oyun Alanları, Su Park, Kent Ekranı, Tenis Kortu,...