09 / 05 / 2024

KAİAD Başkanı Murat Camadan

KAİAD Başkanı Murat Camadan

Dubai şeyhi El Maktum’un ailesinin de turizm yatırımı için yer baktığını söyleyen KAİAD Başkanı Camadan “Araplar’dan çok yatırım talebi geliyor. Karadeniz ekonomisi hızla canlanacak” dedi.

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 100 bin ev sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘5 binini bile yapamadığını' dile getirerek, bakanken Üsküdar'da toplamda 15 bin konutu dönüştürdüğünü söyledi.

Kuyumcular Odası Başkanı resmen açıkladı! Çeyrek altın 2024 sonunda işte bu kadar olacak!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan gram ve çeyrek altın ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu yaptığı açıklamada hem gram hem de çeyrek altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

Merkez Bankası Başkanı değişti, faiz artırımı gelebilir! Hem gayrimenkul hem otomobil piyasası olumsuz etkilenir!

Merkez Bankası Başkanının değişmesinin ekonomiye yansımaları merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, faiz artırımına gidilirse gayrimenkul ile otomobil sektörünün ve enflasyonun nasıl etkileneceğine ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na tepki: '140 bin konut' deyip 5 bin konut yapamayan bir irade!

İBB Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun '140 bin konut yapacağım' diyerek 5 bin konutu yapamadığını dile getirdi. Kurum, İstanbul ile ilgili planlarını açıkladı. İşte detaylar...

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Mimar Şenol Gökner'den İBB Başkan adayı Murat Kurum'a 3 soru! İstanbul'da nasıl bir yaşam ortamı sunacaksınız?

AK Parti'nin İBB Başkan adayı resmen Murat Kurum olarak açıkladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından konu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve Murat Kurum'a 3 soru yöneltti. İşte o sorular ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

KAİAD Başkanı Murat Camadan Haberi

KAİAD Başkanı Murat Camadan

Avrupa ve Türkiye’nin deniz üzerinde inşa edilen ilk havalimanı Ordu Giresun Havalimanı Karadeniz’e yatırım talebini uçurdu. Bölgeye ulaşımın kolaylaşması sonra yerli ve yabancı yatırımcılar bölgede yatırım yapmak için sıraya girdi. Yatırımcılar arasında Araplar ön plana çıkıyor. Körfez’in en zengin ailelerinden Dubai Şeyhi El Maktum’un ailesinin de Karadeniz’de yatırım yapmak istediği ortaya çıktı. Al Maktum’un bölgede turizm yatırımı yapmak için arsa baktığı belirtildi. Karadeniz İşadamları Derneği (KAİAD) Başkanı Murat Camadan “Özellikle turizm alanında yatırım yapmak isteyenlerin sayısında ciddi artış var. Araplar fazlasıyla ilgi gösteriyor. Dubai Şeyhi El Maktum’un ailesinden gelip fizibilite yapanların olduğunu da duyduk. Yerli yatırımcılarımızdan da talep geliyor. Havalimanının meyvesini toplamaya başladık” diye konuştu.


CAN SUYU OLDU

Geçen mayıs ayında hizmete başlayan Ordu-Giresun Havalimanı Karadeniz’e can suyu oldu. Avrupa ve...