30 / 04 / 2024

KalDer kadın girişimciler

KalDer kadın girişimciler

KOSGEB, KalDer ve Daikin işbirliği ile üniversite mezunu girişimci kadınları kendi işinin patronu yapmak için hayata geçirilen Daikin Sakura Projesi, daha ilk yılında büyük ilgi gördü...

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Halkbank'tan girişimciler için destek! Sermaye desteğini alan 1 yıl geri ödeme yapmayacak!

Halkbank girişimciler adına yeni kredi seçenekleri yayınladı. Bu şekilde iş kurmak isteyenler için yatırımlarını kolay şekilde yapabilmelerine imkân sağlanacak. Kredi için şartlar belli oldu. İşte tüm detaylar…

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

KOSGEB, hibe destekleriyle girişimcilere yeni bir fırsat sunuyor. 50 bin TL tutarında hibe kredisiyle iş kurmak isteyenler, artık daha hızlı şekilde finansman desteğinden yararlanabilecekler.

İş Bankası kadın girişimcilere 100 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak

Türkiye İş Bankası, şirketlerin finansmanı yoluyla kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman desteği sağlayacağını taahhüt etti.

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

KalDer kadın girişimciler Haberi

KalDer kadın girişimciler

KOSGEB, KalDer ve Daikin işbirliği ile üniversite mezunu girişimci kadınları kendi işinin patronu yapmak için hayata geçirilen Daikin Sakura Projesi, daha ilk yılında büyük ilgi gördü.  3’üncü yılında 100 kadın girişimciyi işyeri sahibi olarak iklimlendirme sektörüne kazandıracak olan proje, gelen yüzlerce başvuru arasından seçilen 14 kadın girişimci ile yola çıktı.


KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı), KalDer (Türkiye Kalite Derneği) ve iklimlendirme sektörünün öncü markalarından Daikin’in kadın girişimcilere destek olabilmek amacıyla başlattıkları Daikin Sakura Projesi’nin, bu yıl ilk seçmeleri gerçekleşti. Daha ilk yılında büyük bir ilgi gören Daikin Sakura Projesi’ne Türkiye’nin farklı illerinden yüzlerce başvuru geldi. Zorlu bir seçim sürecinin ardından Daikin Sakura Projesi’nin ilk girişimcileri olarak seçilen üniversite mezunu 14 genç kadın, KOSGEB, KalDer...