12 / 05 / 2024

kar yağacak mı

kar yağacak mı

Balıkesir-İzmir karayolu ulaşıma kapandı. İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Emlak sigortacıları artan doğal afetler sebebiyle zararlarla karşı karşıya!

Küresel emlak sigortacıları artan sigortalama zararlarıyla karşı karşıya olduklarını belirtiyor. 2022 senesinde mülk sigortacıları için hasar ve giderleri prim geliriyle karşılaştıran küresel birleşik oran yüzde 103'ü buldu. İşte ayrıntılar... 

Fransa’da milyonlarca kişi sosyal konuttan çıkarılma ile karşı karşıya kalabilir!

Fransa’da Konut Bakanı Guillaume Kasbarian yaptığı açıklamada “ömür boyu HLM hakkı” şeklinde tanımlanan duruma son verme niyetinde olduklarını belirti. Böyle bir durumda milyonlarca kişi sosyal konuttan çıkarılma ile karşı karşıya kalabilir.

Türkiye’den Avrupa'ya tarım işçisi gidecek! 100 bin TL üzeri maaş verilecek!

Günümüz şartlarında, Avrupa bölgesinde günlerdir çiftçilerin protestosu ile karşı karşıya olurken, yetişmiş iş gücüne ihtiyaç duyan Fransa, yaptığı açıklamada başka ülkelerden mevsimlik tarım işçisi almak için harekete geçtiğini duyurdu.

Buğra Gökce uyardı! Milyonlarca insanımız deprem tehlikesiyle karşı karşıya

Kent planlamacısı Buğra Gökce, başta İstanbul olmak üzere Türkiye'de deprem tehlikesi ile karşı karıya olan illerdeki yapı stoğunun durumuna göre uyarılar yaptı. 

Ev sahibi ve kiracılar karşı karşıya! Aidat zamları iki tarafı karşı karşıya getirdi...

Aidatlara asgari ücret zammı sonrasında yapılan zamlar maalesef kiracılar ile ev sahiplerini karşı karşıya getirdi. Buna göre iki taraf arasında yeni bir sıkıntı da başlamış oldu. Buna göre, kiracı zamlı aidatı ödemek zorunda mı? İşte haberin detayları...

AFAD uyardı! Marmara Bölgesi için kuvvetli yağmur ve kar yağışı geliyor...

Marmara Bölgesi'ndeki bazı şehirlerde bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağış ve kar yağışı beklendiği açıklandı. Bu kapsamda, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul için uyarı yapıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Meteoroloji alarm verdi! Yurtta 3 bölge için yoğun kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında, yeni hava durumu raporunda Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu için kar yağışı uyarısı yapıldı. yapılan açıklamada, yağışların Rize ve Artvin ile Trabzon'un doğu çevrelerinde çok kuvvetli olacağı açıklandı. İşte ayrıntılar.

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Türkiye'ye kar erken düştü! Meteoroloji kar yağışı için uyardı!

Şiddetli kar yağışı Türkiye'nin birçok bölgesinde erken başladı ve hava sıcaklıklarında belirgin değişiklikler görülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son dakika koduyla birçok il için hava durumu bilgilerini paylaştı. Kar kışı ülkenin bazı bölgelerine erken gelmiş durumda.

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım'da başlıyor! Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak!

Emlak sektöründe yeni dönem 1 Kasım 2023 tarihinde resmen başlıyor... Bunu yapmayan tapu sahiplerine ceza yağacak... Acil bakın...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

ABD'den Türkiye'ye peş peşe uyarı! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya!

ABD Hazine Bakan Yardımcısı Adeyemo'nun Türk mevkidaşı Elitaş'ı aradığını ve Rusya'ya yönelik yaptırımlar konusunda uyardı. Ardından Amerikan Ticaret Odası'nın Türkiye ofisine bir uyarı mektubu gönderdi! Ruslarla iş yapan şirketler yatırım riskiyle karşı karşıya...

Koronavirüs ev sahipleri ile öğrencileri karşı karşıya getirdi!

Koronavirüs nedeniyle Türkiye’de tüm üniversitelerde eğitimler, uzaktan eğitim yöntemiyle verildi. Bu durum öğrenciler ve ev sahiplerini karşı karşıya getirdi.

kar yağacak mı Haberi

kar yağacak mı

Balıkesir'de öğlen başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açtı.


İstanbul'u Ege bölgesine bağlayan Balıkesir-İzmir karayolunda yağış nedeniyle ulaşım durdu. Ekipler, Çanakçı mevkisinde yolu açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.


Yolda kalan sürücüler ise çalışmaların tamamlanmasını bekliyor.


Bu arada, Balıkesir'i Bigadiç ve Sındırgı ilçelerine bağlayan yolun Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi yakınındaki bölümünde trafik kontrollü ve güçlükle sağlanıyor.


Çanakkale'de eğitime kar engeli


Çanakkale'de, yoğun kar yağışı nedeniyle okul öncesi kurumlar, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün öğleden sonra ve yarın için ara verildi.


Valilikten yapılan açıklamada, kentte olumsuz hava koşullarının etkili olduğu belirtildi.


Bunun, günlük yaşamı etkilediği ifade edilen açıklamada, okul öncesi kurumlar, ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün öğleden sonra ve yarın için ara verildiği duyuruldu.


Açıklamada, yılbaşı ve hafta...