07 / 07 / 2024

karabükte site içerisinde icradan satılık konut

karabükte site içerisinde icradan satılık konut

Karabük 2. İcra Dairesi, 100. Yıl mahallesinde bulunan site içerisindeki konutu 95 bin TL'ye satacak. Satış, 24 Temmuz Salı günü 10:00-10:10 saatleri arasında yapılacak

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bodrum'dan 4 milyon 250 bin dolara villa satın aldı!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, geçtiğimiz aylarda Bodrum'da müstakil bir villa sahibi olmuşlardı. Şimdi ise yine aynı site içerisinde 4 milyon 250 bin dolara ikinci bir müstakil villa daha satın aldılar.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Tuzla’da 250 site için 'Konut Siteleri Masası' kuruldu!

Tuzla’da 250 site için kurulan 'Konut Siteleri Masası' faaliyetlerine başladı. Söz konusu uygulama ile sitelerdeki sorunlara çözüm bulunması planlanıyor. 

Bakan Mehmet Özhaseki'den sevindirici haber: 1 ay içerisinde 50 bin konut teslim edilecek!

Dünya Şehirler Günü programında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki konut teslimlerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Mehmet Özhaseki 1 ay içerisinde 50 bin kadar konutu teslim edeceklerini vurguladı.

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Bu ülkede gelecek yıl içerisinde 28 bin şirketin iflas etmesi bekleniyor!

Son üç ayda 6 bin 342 şirketin iflas ettiği ülkede yaşanan yüksek faiz oranları ve artan borçlanma maliyetleri nedeniyle gelecek yıl içerisinde toplam 28 bin şirketin daha iflas edebileceği belirtildi.

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Bakan Özhaseki açıkladı: 311 bin konut bir yıl içerisinde ortaya çıkacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Deprem bölgesindeki kalıcı konutların daha hızlı inşası için yeni formülleri büyük ihtimalle de en geç bir hafta içerisinde yeni önerilerimizle mutlaka milletimize iletmiş" diye konuştu.

Dakikalar içerisinde şarj olan Xiaomi 13 Ultra herkesi hayran bırakacak! İşte özellikleri ve fiyat listesi

Türkiye pazarında büyük paya sahip olan Çinli firma ve ürettiği Xiaomi 13 Ultra modeli, hızlı şarj desteği ile piyasaya çıktı. Bahsi geçen model dakikalar içerisinde şarj olacak.  İşte ortaya çıkan tüm detaylar.

Bu bankada paranız varsa dikkat! Eğer 3 ay içerisinde bankaya gitmezseniz bakın paranız ne olacak?

Vakıfbank, mevduat hesapları için önemli bir zamanaşımı duyurusu yaptı. Bankanın açıklamasına göre, zamanaşımı listesinde yer alan müşterilerin, 101 gün içerisinde şubeye başvurmaları gerekiyor.

Borsada umutlu bekleyiş! Borsa her deprem sonrası bir ay içerisinde kayıplarını telafi edip artıya geçiyor

Kahramanmaraş depreminin ardından borsada dalgalı seyir devam ediyor. Endeks düzenleyici otoritelerin aldığı önlemlerle toparlanmaya çalışırken, geçmişte yaşanan depremlere bakıldığı zaman borsanın bir ay içerisinde kayıplarını telafi ettiği gözleniyor.

Gram altının 24 saat içerisinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenlerin adeta aklı gitti! Hemen bakın!

Gram altının 24 saat içerisinde ne kadar olacağı resmen açıklandı... Açıklanan bu rakamı görenlerin adeta aklı gitti... Hemen bakın...

karabükte site içerisinde icradan satılık konut Haberi

karabükte site içerisinde icradan satılık konut
İlan şöyle;


T.C. MERKEZ / KARABÜK 2. İCRA DAİRESİ

2008/205 TLMT.

TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına Karar Verilen Taşınmazın Cinsi, Kıymeti, Adedi Evsafı:


Taşınmazın Bilgileri: Karabük Merkez 100 yıl mah. kıraç mevkiinde 820 ada 17 parselde kayıtlı 967,00 m2 arsa üzerinde 4 katlı kargir olan Burç apt zemin kat 1/16 arsa paylı 2 nolu bağımsız bölüm mesken.

Taşınmazın Özellikleri: imarda blok 4 kat müsadeli 0,40/1,60 oturma alanlı konut alanında kalmakta 6-13-14-18- parsellere komşu olup ön tarafından yol geçmekte dairenin incelenmesinde 3 oda bir salon giriş antresi mutfak banyo wc ve 3 balkondan ibaret olup odaların ve salonun yer zemini marley diğer ıslak zeminler kalebodur kaplı mutfak tezgahı kalebodur üzerinde mutfak altı ve üst dolapları mevcut banyo ve vrc’nin duvar yüzleri tavana kadar kalebodur kaplı kapı...