10 / 05 / 2024

Karşıkaya Örnekköy Sanayi Sitesi

Karşıkaya Örnekköy Sanayi Sitesi

Karşıyaka Belediyesi, ilçede bulunan Örnekköy Sanayi Sitesi’ndeki 200’ü aşkın iş yerinin 20 yıldır süren ruhsat sorununu çözdü. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50’ye yakın iş yeri sahibi ruhsatlarına kavuştu.

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

Serenay Sarıkaya Ortaköy'den aldığı lüks daire için kesenin ağzını açtı! 

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda Marmaris'ten aldığı yazlık evin ardından şimdi de Ortaköy'de lüks bir siteden ev aldı. 

İŞKUR duyurdu! Hastanelere KPSS’siz Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı gerçekleşecek

Hastane personel alımları ile ilgili son dönemlerde iş arayan adaylar giderek artıyor. Buna göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yayımladığı personel alımları ile ilgili hastanelere KPSS'siz Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımının yapılacağını açıkladı. İŞKUR üzerinden başvuruların başladığı haberin

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kentsel dönüşümde önemli bir aşama tamamlandı! Hak sahipleri tapularını alacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aşama daha sona erdi. Belediyenin dönüşüm çalışmalarına devam ettiği Karşıyaka Örnekköy’de ikinci etapta binaların yapımı tamamlandı. Hak sahipleri, tapularının Belediye Başkanı Tunç Soyer’in elinden alacak.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ettiği toplu konut inşaatının eksik demir ve hatalı beton kullanımı sebebiyle mühürlenmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. 

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yüksek faturalar tarihe karışıyor! Bu yöntemi mutlaka denemelisiniz

Yüksek elektrik faturaları, bireylerin diğer ihtiyaçlarını karşılamalarını engelleyebilir veya tasarruf etmelerini gerektirebilir. Özellikle düşük gelirli aileler için yüksek faturalar, diğer temel ihtiyaçları karşılamakta zorluk oluşturabilir. Peki faturalarınız nasıl daha ucuza gelir. İşte detayla

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Kaya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim Kaya tarafından kuruldu.

Riskli binalar deprem gerçeğine karşı en büyük tehdit!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir yaptığı açıklamada deprem gerçeğine karşı güvenle yaşamanın tek yolunun binaların güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan esnafa büyük destek! Kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 76'ya yükseldi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, esnaf ve sanatkarlar için zorlu salgın döneminde esnafa destek olmak için 2021 öncesinde kullandırılan kredilerde faiz karşılama oranı yüzde 50’den yüzde 76'ya yükseltildi.

Karşıkaya Örnekköy Sanayi Sitesi Haberi

Karşıkaya Örnekköy Sanayi Sitesi

Karşıyaka Belediyesi, ilçede bulunan Örnekköy Sanayi Sitesi’ndeki 200’ü aşkın iş yerinin 20 yıldır süren ruhsat sorununu çözdü. Yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından 50’ye yakın iş yeri sahibi ruhsatlarına kavuştu.


İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, Örnekköy Sanayi Sitesi’ndeki 200 iş yerlerinin ruhsat problemi sorunu çözüme kavuştu. 20 yıldır ruhsat alamayan 50 iş yeri sahibi, Karşıyaka Belediyesi’nin yasal prosedürlerin ve teknik eksiklerin tamamlanmasının ardından inşaat ruhsatlarını aldı. Törenle ruhsatlarını alan esnaflar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür etti.

Ruhsatları esnaflara bizzat kendisi takdim eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, şu açıklamalrda bulundu:


"İşsizliğin alıp başını gittiği bir süreçte, sanayicimize, küçük esnafımıza destek olmak bizler için sorumluluktur. Yüzlerce kişiye istihdam sağlayan Örnekköy Sanayi Sitemizin ruhsat sorunu için de zorlaştırıcı değil, kolaylaştırıcı bir...