14 / 05 / 2024

karşıyaka yüksek vadi projesi ne zaman bitecek

karşıyaka yüksek vadi projesi ne zaman bitecek

Karşıyaka Yüksek Vadi Rekreasyon Alanı ile 60 bin metrekare yeşil alana kavuşuyor. Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı devam eden proje, İzmir Körfezi’ni gören seyir teraslarıyla da kentin yeni çekim merkezi olmaya şimdiden aday...

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Japon deprem uzmanından İzmir Karşıyaka uyarısı: Dikkat edilmeli, zemin çok kötü!

Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İzmir Karşıyaka'daki deprem riskine dikkat çekti ve uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Yüksek faturalar tarihe karışıyor! Bu yöntemi mutlaka denemelisiniz

Yüksek elektrik faturaları, bireylerin diğer ihtiyaçlarını karşılamalarını engelleyebilir veya tasarruf etmelerini gerektirebilir. Özellikle düşük gelirli aileler için yüksek faturalar, diğer temel ihtiyaçları karşılamakta zorluk oluşturabilir. Peki faturalarınız nasıl daha ucuza gelir. İşte detayla

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Karşıyaka'da yıkım sırasında çöken binayla ilgili soruşturma başlatıldı!

Karşıyaka'da deprem sonucunda ağır hasar alan 8 katı binanın kontrollü yıkımı sırasında yanında bulunan binanın çökmesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bankalardan tüm zamanların en yüksek 8 aylık karı!

Türk bankacılık sektörü, bu yılın ocak-ağustos döneminde 42,9 milyar lira ile tüm zamanların en yüksek 8 aylık karını elde etti.

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bayraklı ve Karşıyaka'da boşaltılan eğik binalar yıkılmayı bekliyor!

Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde depreme dayanıksız olduğu nedeniyle tahliye edilen eğik binaların yıkılması bekleniyor.

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

karşıyaka yüksek vadi projesi ne zaman bitecek Haberi

karşıyaka yüksek vadi projesi ne zaman bitecek


Karşıyaka’da Mustafa Kemal ve Zübeyde Hanım Mahalleleri arasında kalan Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde Yüksek Vadi olarak bilinen bölgede yapılmakta olan Yüksek Vadi Rekreasyon Alanı 60 bin metrekare üzerine projelendirildi. İzmir Körfezi manzaralı eğimli bölgede istinat çalışmaları tamamlanırken, eşsiz manzaraya sahip kafeteryanın da inşaatı bitti. Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından büyük bir hızla yapımına devam eden alanda, kafeterya çevresine 390 metrekarelik seyir terası yapılırken, 52 bin metrekarede ise, yeşillendirilecek. Yürüyüş yollarının da bulunacağı Rekreasyon Alanı’nda ayrıca, yapay şelale ile çocuk parkı ve spor alanı da yer alacak. Karşıyaka’nın yoğun yapılaşmadan dolayı yeşil alan konusunda kısır kaldığını vurgulayan Belediye Başkanı Cevat Durak, “Bu açığı, kentin yeni gelişim noktalarında projelendirdiğimiz bu tarz projelerle kapatmaya çalışıyoruz. Karşıyaka’yı yeşille buluşturmak için adeta yoktan yer var...