13 / 05 / 2024

KasapDöner kadın girişimcilere indirimli franchise mı veriyor

KasapDöner kadın girişimcilere indirimli franchise mı veriyor

KasapDöner, kadın girişimcilere franchise desteği sunuyor. Firma 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

Kadın girişimcilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL finansman!

İş Bankası, "Kadının Güçlenmesi Bildirgesi" ile kadın işletmecilere beş sene içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt etti. Banka, geçen ay itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL'lik kredi desteği sağladı.

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Halkbank'tan süper müjde kısa süre önce geldi. Halkbank müşterisi olun olmayın bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın girişimcilere Halkbank aracılığıyla faizsiz kredi imkânı sağlanacağını açıkladı. Faizsiz kredi haberinin detayları da çok geçmeden ortaya çıktı.

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

KOSGEB, hibe destekleriyle girişimcilere yeni bir fırsat sunuyor. 50 bin TL tutarında hibe kredisiyle iş kurmak isteyenler, artık daha hızlı şekilde finansman desteğinden yararlanabilecekler.

İş Bankası kadın girişimcilere 100 milyar liralık finansman desteğinde bulunacak

Türkiye İş Bankası, şirketlerin finansmanı yoluyla kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman desteği sağlayacağını taahhüt etti.

Girişimci kadınlara müjde! 13 bin kadın girişimciye destek geliyor!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilik destekleri çerçevesinde 2023’te 13 bin kadın girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.

CarrefourSA'dan girişimcilere patron olma fırsatı

Çeşitli konseptler altında bayilik sistemini genişletmeyi hedefleyen CarrefourSA, özellikle kadın girişimcileri destekleyerek 3 yıl içinde 1000 bayi hedefine ulaşmayı planlıyor. İşte yatırım maliyeti...

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Halkbank'tan kadın girişimcilere faizsiz kredi! Başvurular başladı!

Halkbank'tan girişimci kadınların yüzünü güldürecek haber geldi. Banka tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyası kapsamında ilk defa iş kuracak ya da işini kurmuş kadın girişimcilere para desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

KasapDöner kadın girişimcilere indirimli franchise mı veriyor Haberi

KasapDöner kadın girişimcilere indirimli franchise mı veriyor

KasapDöner markası, 50 bin dolar olan franchise bedelini kadın girişimcilere yılsonuna kadar yüzde 50 indirim ile 25 bin dolara veriyor. Firma ayrıca, kadın girişimcilerin kuracağı KasapDöner şubelerinin personelinin yüzde 50’den fazlasının da kadın olması halinde, mal alımında da yüzde 5 indirim sağlayacak. 


Global Restoran Yatırımları A.Ş Genel Müdürü Bahar Özürün, KasapDöner olarak kadın girişimciliğine ve kadın istihdamına destek vermenin ekonomik gelişmeye katkısının altını çizerek “Kadın çalışan ve girişimci sayısını arttırmak için buna yönelik getirdiğimiz teşviklere firma olarak devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. 


Özürün, 2011 yılından bu yana yurtdışı dahil 40 şubeye sahip en büyük döner zinciri olduklarının altını çizerek, “Gıda sektöründe kadın girişimci ve çalışan sayısını arttırmak istiyoruz. Kadın eli değen işletmelerin fark yarattığına inanıyor, döneri dünya markası yapmak için çıktığımız yolda...