02 / 05 / 2024

Kayseri Ticaret Odasına yeni hizmet binası mı yapılacak

Kayseri Ticaret Odasına yeni hizmet binası mı yapılacak

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından yaptırılan yeni hizmet binasının temeli atıldı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’nin Türkiye’de kalkınma konusunda öncü ve örnek bir şehir olduğunu söyledi.

Sancaktepe Sarıgazi'de askeri arazi ticaret alanına çevrildi! İBB dava açtı!

Sarıgazi'de rezerv alan ilan edilen 4 dönümlük askeri arsa imar planı değişikliğiyle ticaret alanına çevrildi, mahkeme planı iptal etti.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

SON DAKİKA! İstanbul’da ekmeğe yüzde 23 oranında zam yapıldı

İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 8 TL'ye yükseltildiği açıklandı. İTO’nun kasım ayı meclis toplantısında ekmek fiyat tarifelerinin ayarlanması için bir oylama gerçekleştirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Bolat'tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen memur alımı yapacağını duyurdu. Bakan Bolat'tan son dakika müjdesi: Ticaret Bakanlığı'na KPSS şartlı 1500 denetmen alınacak!  Peki, 1500 denetmen iş başvuru tarihi ve şartları neler? 

E-Ticaret kanunuyla E-Ticaret platformlarına kısıtlamalar getiriliyor!

Türkiye'de e-ticaret sektörünü düzenlemek amacıyla yeni bir kanun düzenlemesi hayata geçirildi. E-ticaret platformlarına getirilen kısıtlamalar ile tekelleşme ve haksız rekabet önlenmeye çalışılıyor.

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

AYM Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’ni Anayasa’ya aykırı buldu!

Ticaret Bakanlığına yetki veren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi AYM tarafından Anayasa’ya aykırı bulundu. İşte detaylar…

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı olan birçok esnaf kira desteğinden yararlanamadı!

Beyoğlu Esnaf Dayanışması adına açıklamalarda bulunan Zorbey Çelik, kira desteğinin şartları arasında Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na kayıtlı olma şartı bulunduğunu belirtti.

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Kayseri Ticaret Odasına yeni hizmet binası mı yapılacak Haberi

Kayseri Ticaret Odasına yeni hizmet binası mı yapılacak

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından yaptırılan yeni hizmet binasının temeli atıldı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’nin Türkiye’de kalkınma konusunda öncü ve örnek bir şehir olduğunu söyledi.


Törene, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, KTO meclis üyeleri ve davetliler katıldı.


Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telgraflarının okunmasıyla devam etti.


Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Ülkelerin rekabet güçleri aynı zamanda rekabetçi şehirleri ile ölçülmektedir. Dünyanın önde gelen ülkelerinin hepsi, bazı şehir ve bölgelerini ekonomik bakımdan...