21 / 05 / 2024

Kayyıma ödenecek ücretler

Kayyıma ödenecek ücretler

Mal memurlarının kayyımlığı hakkında yönetmelik hükümlerine göre kayyım ve görevlilere ödenecek ücretler ne kadardır? İşte yönetmelik kapsamında yer alan kayyım ve görevlilere ödenecek ücretler ile ilgili maddeler...

SON DAKİKA: Fazla çalışma ücretleri açıklandı: DSİ, yurt, tapu, SGK personelleri hemen bakın!

DSİ, yurt, tapu, SGK ve Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü gibi kurumlara göre personellere 2024 yılında ödenecek fazla çalışma ücretleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! Kanser ilaçlarının da içinde olduğu 44 ilacın bedeli ödenecek! O ilaç listesi belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından, 38'i yerli üretim olmak üzere toplam 44 ilacın 'bedeli ödenecek ilaçlar listesine eklendiği açıklandı.

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Gençlere son dakika müjdesi geldi! Temmuz'dan sonra en az 1.710 TL, en çok 11 bin 402 TL ödenecek! Rakamlar açıklandı!

Stajyerlere ödenecek ücretler, firmadaki çalışan sayısına ve o sene geçerli olan asgari ücrete göre hesaplanıyor. Temmuz'da stajyer ödemeleri de değişecek. İşte gençlere verilecek ödemeler...

11 ilde bulunan kamu personellerine müjde! Resmen açıklandı! 6 ay boyunca 2 katı ücret ödenecek!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personellerine 6 ay boyunca 2 bin 59 lira tazminat ve fazla çalışma ücreti ödenecek.

Sandık görevlisi ne kadar ücret alıyor? 2023 seçimlerinde sandık ücretleri ne kadar?

2023 yılında yapılacak seçimlerde sandık görevlilerine ödenecek ücretler belirlendi. Sandık başkanları ve memur üyelerine ödenecek günlük ücretler 375 TL ile 415 TL arasında değişecek.

Ziraat Bankası emekli promosyon kampanyasında tutarlar güncellendi! İşte ödenecek rakam…

Ziraat Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasında başvuru süreleri ve ödenecek tutarlar konusunda güncellemeye gitti. Emekli maaşı taşıma işlemleri ve emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen bütün detaylar haberimizde…

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

Kamuda olduğu kadar özel sektörde de promosyon heyecanı devam ediyor. Yeni dönem promosyon ödemeleri için Türkiye Ekonomi Bankası ile anlaşma sağlayan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşmeye imza attı.

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Ücretsiz izne çıkana destek! En düşük 2.145 lira ödenecek!

T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışma hayatını etkileyecek çok önemli bilgiler verdi. Kısa çalışma ödeneği 30 Haziran'a kadar uzatılmış olup, geriye dönük olarak 1 Nisan'dan itibaren uygulanmaya alınacak. Bu fırsattan faydalanan kişilere en az 2.146 lira ödenecek.

Kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün başlıyor!

Kısa Çalışma Ödeneği’nde nisan ayı ödemeleri başvurulara göre bugün yapılacak. Ücretsiz izne ayrılan vatandaşlara verilecek günlük 39 TL'lik nakdi ücret desteği ise 8 Mayıs Cuma günü ödenecek.

Emeklilere Müjde! Ramazan Bayramı ikramiyeleri erken ödenecek!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere Ramazan Bayramı için mayıs ayında ödenecek bin lira ikramiyenin nisan ayında verileceğini bildirdi.

Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016!

Bir yapının meydana gelebilmesi için mimarlık, inşaat, makine ve elektrik mühendisliği dallarında yapılması gereken hizmetler için ödenecek ücretler şartnameye göre belirleniyor. İşte Bayındırlık yapı maliyet hesabı 2016..

Kayyıma ödenecek ücretler Haberi

Kayyıma ödenecek ücretler

Kayyım ücreti!

Kayyım ve görevlilere ödenecek ücretler ile ilgili esaslar, Mal memurlarının kayyımlığı hakkında yönetmelik kapsamında yer alıyor. Ücret ödemelerinde esas alınacak tutarlar yönetmelikte şu şekilde açıklanıyor:


Aylık ödenecek ücretlerin hesaplanmasında esas alınacak tutar; 13.000 gösterge rakamının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 154 üncü maddesi uyarınca tespit olunan aylık katsayı ile çarpımı sonucu bulunan tutardır.


Mal memurlarının kayyımlığı hakkında yönetmelik hükümlerine göre kayyım ve diğer görevlilere ödenecek aylık ve yıllık ücret tutarları, yönetim hesabının bir önceki yıl gelirleri toplamının yüzde yetmişbeşini geçemez. Gerekli hallerde bu oranı on puana kadar artırmaya veya azaltmaya Bakanlık yetkilidir.


Ödenecek ücretler

Ödenecek aylık ücretler; 20 nci madde gereğince hesaplanacak tutarın;

Kayyım için; Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde yüzde yüzellisini, diğer illerde yüzde yüzyirmibeşini,


Kayyım tarafından yetki devredilen veya görevlendirilen;


Defterdar yardımcısı veya...