02 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm çalışmalarında finansal destek

kentsel dönüşüm çalışmalarında finansal destek

Finansçı yaklaşımını inşaat sektöründeki tecrübesiyle birleştiren Finansbank, Gayrimenkul Proje Finansmanı ile finansman ve danışmanlığı bir arada sunmaya başladı.

Finansbank'tan kentsel dönüşüm projelerine finansman destek!

İnsan odaklı yaklaşımı ile Türkiye'nin finansçısı olan Finansbank, Yap-Sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanında şirketlere önemli kolaylıklar getiriyor.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Kağıthane Hizmet Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında geri sayım!

Riskli olduğu gerekçesiyle 6 blok ve 288 daireden oluşan Hizmet Sitesi 2020 yılında kontrollü şekilde yıkılmıştı. Hizmet Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları tamamlanmak üzere...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

Bitlis'i tarihine kavuşturan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bitlis'teki Dere Üstü Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Murat Kurum'dan İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için açıklama!

Bütçe görüşmeleri sırasında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  İzmir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı. 

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmaları devam ediyor. Genel Sekreter Yardımcı Sadık Uysal ile Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Sabahattin Yamak devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest tehlikesi!

İstanbul'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 1300 binanın yıkımı tamamlandı. Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, kentsel dönüşüm çalışmalarında asbeste yönelik önlem alınmadığını dile getirdi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

kentsel dönüşüm çalışmalarında finansal destek Haberi

kentsel dönüşüm çalışmalarında finansal destek

Finansçı yaklaşımını inşaat sektöründeki tecrübesiyle birleştiren Finansbank, Gayrimenkul Proje Finansmanı ile finansman ve danışmanlığı bir arada sunmaya başladı. Banka, yap-sat ve kentsel dönüşüm projelerinin finansmanının vadesini inşaat süresine göre belirlerken, bu sayede gayrimenkul şirketleri de, taksitli kredi gibi ödeme baskısı ve satış baskısı yaşamadan projesine devam edebiliyor. Finansbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Metin Karabiber, 'finansçı' yaklaşımının inşaat sektörüne yönelik finansman konusunda fark yarattığını vurgulayarak, Gayrimenkul Proje Finansmanı ile klasik bankacılık hizmetinin ötesine geçtiklerine dikkat çekti. Kentsel dönüşüm ve yap-sat projeleri özelinde ihtiyaca yönelik modelleme yaptıklarını belirten Metin Karabiber, şunları söyledi: "Gayrimenkul Proje Finansmanı ile yapımdan satışa tüm adımları takip ederek inşaat firmalarımızla omuz omuza çalışıyoruz. Bu yeni ürünümüz ile sadece kredi veren banka değil, çözüm ortağı...